Főoldal Filmek Idris Elba egy új karaktert játszik Harley Quinn mellett a The Suicide Squad rebootban
Filmek

Idris Elba egy új karaktert játszik Harley Quinn mellett a The Suicide Squad rebootban

Idris Elba mégsem Deadshotot alakítja majd James Gunn The Suicide Squad projektjében, miközben Harley Quinn visszatérését is megerősítették.

591
Suicide Squad Deadshot

Idris Elba mégsem Deadshotot alakítja majd James Gunn The Suicide Squad projektjében, miközben Harley Quinn visszatérését is megerősítették.

A korábbi hírek még arról szóltak, hogy Will Smith képtelen naptárába beszúrni a The Suicide Squad reboot munkáit, ezért James Gunn kénytelen lesz egy másik színészt kasztingolni helyére. Sokaknak a Thor: Ragnarökből ismert Idris Elbára esett a választás, aki Smith helyére léphet Floyd Lawton / Deadshot szerepében, azonban a Variety legújabb hírei szerint mégsem őt kelti majd életre, hanem egy teljesen új karaktert.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A lap úgy tudja, hogy Deadshot egyáltalán nem fog szerepelni James Gunn filmjében, s Elba egy eddig ismeretlen karaktert fog eljátszani a történetben. Részletekbe nem bocsátkoztak, hogy miért döntöttek az új Force X karakter mellett, de Gunn és társa úgy gondolták, hogy tiszteletlenség lenne Smithre nézve, ha a folytatásban egy mászik színészre átdolgoznák a karaktert, hiszen mégis csak Smith segített életre kelteni ezt a karaktert.

Közben megerősítést kaptak az elmúlt hetek pletykái, melyek között első sorban Margot Robbie visszatérésnek örülünk, azaz Harley Quinn egészen biztosan szerepelni fog másodszor is az új Öngyilkos osztagban, de rajta kívül még Jai Courtney Bumeráng kapitányként és Viola Davis, mint Amanda Waller is szerepet kap az új részben.

A The Suicide Squad reboot munkálatai már zajlanak, jelenleg a Marvel Studios kozmikus kalandjaiért felelős direktor James Gunn dolgozik a film forgatókönyvén, és várhatóan év végén már a forgatás is elkezdődik. A Warner Bros. 2021. augusztus 6-ára tűzte ki a premiert.

Deadshot

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.