Főoldal Filmek Ezra Miller nyomást gyakorol a Warnerre, ő és Grant Morrison írják a The Flash forgatókönyvét
Filmek

Ezra Miller nyomást gyakorol a Warnerre, ő és Grant Morrison írják a The Flash forgatókönyvét

Egy ideje már nem beszéltek a The Flash-filmről, azonban a legfrissebb hírek szerint Ezra Miller partnereivel szkriptet ír a filmhez.

581
Flash

Egy ideje már nem beszéltek a The Flash-filmről, azonban a legfrissebb hírek szerint Ezra Miller partnereivel szkriptet ír a filmhez.

A The Hollywood Reporter számolt be a hírről, miszerint Ezra Miller színész kész megírni a The Flash forgatókönyvét, amivel bebetonozná magát, s így továbbra is ő játszhatná a főszereplőt. Miller nem egyedül készítené a szkriptet, hanem az elismert képregényíróval, Grant Morrison-nal közösen dolgoznák ki a The Flash cselekményét.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A legújabb beszámolók szerint John Francis Delay és Jonathan Goldstein, valamint Ezra Miller között kreatív különbség támadt, ami végső soron ahhoz vezetett, hogy a rendezőpáros lemondott a feladatról, s távoztak a rendezői székből. A rendezők a Pókember: Hazatéréshez hasonlóan egy könnyebb megközelítést képzeltek el Flashnek, azonban Miller ragaszkodott a sötétebb tónusú világhoz, mint amit láttunk a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában, valamint Az Igazság Ligájában.

Állítólag a Warner Bros. teljes vállszélességgel támogatja a rendezők vízióját, hiszen a dollármilliókat hozó Aquaman sikere után nehéz elképzelni, miért döntenének egy komolyabb és sötétebb hangvételű alkotás mellett, miközben a Shazam! első reakció is meglehetősen pozitívan számoltak be David F. Sandberg alkotásáról.

Miután hónapokon át keresték a közös nevezőt, Miller úgy döntött, hogy kezébe veszi az irányítást, s Morrison-nal közösen tollat ragadnak, hogy elkészítsék a The Flash forgatókönyvét, ezzel pedig erős benyomást helyeznek a stúdió vállára. Úgy tudni, hogy a Warner zöld lámpát adott a párosnak, pár hetet kaptak, hogy elkészítsék a szkript vázlatát, ám amennyiben a stúdió nem találja megfelelőnek a forgatókönyvet, akkor nagy valószínűséggel Miller lemond a szerepről, hiszen a színész kontraktusa most májusban fog lejárni a stúdióval.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.