Főoldal Filmek Will Smith nem tér vissza Deadshotként James Gunn The Suicide Squad rebootjában
Filmek

Will Smith nem tér vissza Deadshotként James Gunn The Suicide Squad rebootjában

A legújabb fejlemények szerint Will Smith Deadshot szerepében nem kap lehetőséget James Gunn The Suicide Squad feldolgozásban.

601
Deadshot

A legújabb fejlemények szerint Will Smith Deadshot szerepében nem kap lehetőséget James Gunn The Suicide Squad feldolgozásban.

A Variety értesülései szerint a kétszeres Oscar-díjra jelölt Will Smith nem fog visszatérni Floyd Lawton szerepében az új Suicide Squad – Öngyilkos osztag filmben, amin James Gunn író és rendező jelenleg is dolgozik a Warner Bros. stúdiónál. Úgy tudni, hogy az ügy hátterében naptári összeférhetetlenség áll, s ezért nem tud Will Smith visszatérni, pedig sokáig neki állt a zászló, hiszen Margot Robbieval ők ketten voltak az Öngyilkos osztag emlékezetes szereplői.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A jelentésből továbbá kiderült, hogy Will Smith és a stúdió útjai békében váltak el, s nem neheztelnek egymásra a történtek miatt. Azonban nem ő az egyedüli, akitől elbúcsúzunk a folytatásban, hiszen miután James Gunn megérkezett a Marveltől, egy teljesen új Suicide Squad-filmen kezdett dolgozni, hiszen az első részből aligha lehet építkezni. Ugyan a stúdió tett egy próbát arra, hogy megtartsa az első rész két legnagyobb sztárját, Will Smith-t és Margot Robbie-t, de reménytelen próbának tűnt, és ezek után még az sem biztos, hogy Harley Quinn feltűnik benne.

Will Smith távozása után kérdőjeles, hogy Margot Robbie igent mond-e a szerepre, vagy Smith után ő is kimarad a filmből, s inkább átengedik a terepet új karaktereknek. Ugyanakkor Margot Robbie nem megy messze a képregényvilágtól, hiszen jelenleg is dolgozik a Birds of Prey alkotáson, amiben Harley Quinnt alakítja másodszor a filmvásznon.

Will Smith legközelebb a Disney élőszereplős Aladdin alkotásában tér vissza a mozikba, majd utána Tom Holland-dal közösen a Kémesítve animációs rajzfilmben. Év végén pedig Ang Lee rendező drámájában, a Gemini Man-ben lesz látható, jelenleg pedig a Bad Boys for Life-on dolgozik Martin Lawrence-szel közösen.

A The Suicide Squad névre keresztelt alkotás forgatását várhatóan ősszel kezdik, de a stúdió már a premierét is kitűzte, a rebootot 2021. augusztus 6-án láthatják a rajongók.

Suicide Squad

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.