Wide Screen
BRÉKING Előzetesek

[FRISSÍTVE] A Pokémon – Pikachu, a detektív legújabb előzetes magyarul is nagyon őrült

Ahogy azt ígérte a Warner Bros., ma délután bemutatta a Pokémon – Pikachu, a detektív legújabb előzetesét, benne egy meglepetés Pokémonnal.

A Pokémon franchise halhatatlannak tűnik, hiszen gyerekkorunk kedvenc rajzfilmje húsz év után is képes megújulni, és címlapokra kerülni. Pár éve még a Pokémon GO mobilalkalmazással robbantott nagyot a cég, most a Warner Bros. és a Legendary az első élőszereplős filmmel készül kasszát robbantani. A Pokémon – Pikachu, a detektív bemutatója néhány héttel a Bosszúállók: Végjáték után lesz, de a stúdió annyira bízik a sikerben, hogy már most berendelte belőle a második részt.

A marketing egészen eddig a pillanatig bírta titokban tartani, hogy Ryan Reynolds Pikachuja és Tim (Justice Smith) párosa melyik másik Pokémonnal kerül összetűzésbe. Úgy tűnik, hogy szeretett rajzfilmünk főellensége nem más lesz, mint Mewtwo. Mewtwo az animében egy klónozással létrehozott Pokémon – részben Mewból alkották -, akit azzal a céllal hoztak létre, hogy egy élő fegyver legyen. Azonban a hatalmas erejű Pokémon öntudatra ébredt, és bosszút esküdt az emberek ellen. Lényegében Mewtwo eredettörténetét fogja bemutatni a film, legalábbis pletykák szerint erre számíthatunk a filmben.

Mewtwo mellett sok másik Pokémont is bemutattak nekünk a trailerben, lényegében a bő kétperces videóban minden fontosabb szereplőről lehullt a lepel, és valljuk be őszintén, ha az első rész nem hozta meg a kedvet egy kis Pokémon-nyomozós kalandra, akkor az új videó garantáltan meghozza a kedvet.

A Pokémon – Pikachu, a detektív országos bemutatója május 4-én lesz.

Pokémon

Még több a témában...

Tim Miller kibeszélte távozását a Deadpool 2 székéből

Czanik Gergely

2017 elején kezdik felvenni a Deadpool 2-őt

Kévés Bence Mihály

Pierce Brosnan kapta Kábel szerepét a Deadpool 2-ben?

Czanik Gergely

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább