Wide Screen
Image default
Filmek

Már dolgoznak a Pokémon – Pikachu, a detektív folytatásán

Még be sem mutatták a Pokémon – Pikatchu, a detektív filmet a mozikban, a stúdió már a folytatáson dolgozik.

Miközben a szuperhősök korát éljük, nem telik úgy el év, hogy vagy a Marvel vagy a DC ne mutatna be képregényfilmet a mozikban, addig készülőben vagy egy másik új univerzum, méghozzá a Pokémonoké. Lassan két évtizede már, hogy bemutatták a nagysikerű rajzfilmsorozatot a tévében, de a Pokémonok után való rajongás nem tűnt el, sőt, a Pokémon GO játékkal minden korábbinál nagyobb rajongótáborra tett szert a franchise. Ryan Reynolds szinkronhangjával az első élőszereplős filmet, a Pokémon – Pikatchu, a detektív filmet csak májusban mutatják be a mozik, de a Warner Bros. és a Legendary stúdiók már most bizalmat szavaztak a második részre.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a tesztvetítések rendkívül jól sikerültek, a nézők elégedetten távoztak a bemutatóról, és ebből kiindulva döntött úgy a két stúdió, hogy már most előveszik a folytatást. A második rész történetén Oren Uziel (22 Jump Street, The Cloverfield Paradox) dolgozik, aki olyan alkotásokon dolgozott az elmúlt években, mint Sonic, a sündisznó, a Mortal Kombat reboot, vagy a Supergirl önálló alkotásán.

További részleteket nem sikerült kideríteni a titokzatos projektről, de minden bizonnyal a Deadpool franchise oszlopos tagja, Ryan Reynolds szinkronhangját adja a következő részben is, és alighanem Justice Smith is eljátssza újra a detektív társát.

Még több a témában...

Ryan Reynolds megerősítette, hogy készül a Deadpool 3.

Kévés Bence Mihály

[FRISSÍTVE] Új posztert kapott a Jurassic World: Bukott birodalom

Kévés Bence Mihály

Deadpool és Bosszúállók crossover? Ryan Reynolds szerint jöhet!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább