Főoldal Filmek Hivatalosan is készül az Aquaman második része
Filmek

Hivatalosan is készül az Aquaman második része

Csöppet sem meglepő, hogy a Warner Bros. az Aquaman sikere után nem gondolkozott sokat a folytatáson, merthogy már készül a forgatókönyv.

623
Aquaman
Forrás: Warner Bros.

Csöppet sem meglepő, hogy a Warner Bros. az Aquaman sikere után nem gondolkozott sokat a folytatáson, merthogy már készül a forgatókönyv.

A Warner Bros. nem olyan rég árulta el, hogy tervben van az Aquaman második része, de az akkori jelentéséből még nem derült ki, hogy mikor kezdik a munkát. Ma reggelre azonban a stúdió megerősítette, hogy James Wan rendező Aquaman-folytatásának forgatókönyvét az első rész társírója, David Leslie Johnson-McGoldrick készíti.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Azt nem tudtuk meg, hogy Atlantisz királyának következő részére csak Johnson-McGoldrick tér vissza, vagy esetleg Will Beal is szerepet kap a történet kiagyalásában. Ugyanakkor James Wan rendező történő visszatérése is kérdőjeles, ugyanis azt nem jelentették be, hogy kit ültetnek a rendezői székbe, de figyelembe véve az első részt, nem lepődnénk meg, ha nem Want kérnék fel ezúttal is a feladatra. De így sincs ok az aggodalomra, hiszen Peter Safran társ-producerrel felügyelik a munkákat.

A Deadline értesüléséből néhány részletre is felhívták figyelmünket a hétvégén bejelentett The Trench című spin-offból. Úgy tűnik, hogy a filmre sem Jason Momoa, sem Amber Heard karaktere nem tér vissza, a történet teljes egészében a DC univerzum rémisztő Ároklakó teremtményeire fog fókuszálni. Ennek rendje és módja szerint a projekt horror kategóriában fog elkészülni.

Az Aquaman a nemzetközi porondon összesen 1,1 milliárd dollárt lapátolt össze, amivel a stúdió második legjövedelmezőbb alkotása lett. Ezek után a Warner jövőbeli szándékai tisztán olvashatók, veszni hagyják az eddig felépített univerzumot, s helyette olyan önálló karakterekre fókuszálnak, mint Aquaman, Wonder Woman, Flash, Batman és társai.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.