Főoldal Filmek A Fox kukázza a Sötét Főnix és az Új Mutánsok filmeket?
Filmek

A Fox kukázza a Sötét Főnix és az Új Mutánsok filmeket?

Egyre valószínűbb, hogy a Fox végleg elhalasztja a Sötét Főnix és az Új Mutánsok premierjét, mert a két film értékelhetetlen.

714

Egyre valószínűbb, hogy a Fox végleg elhalasztja a Sötét Főnix és az Új Mutánsok premierjét, mert a két film értékelhetetlen.

A tervek szerint a következő két X-Men film a Sötét Főnix és az Új Mutánsok lettek volna 2018-ban, de a Fox tavasszal úgy döntött, hogy nem mutatják be idén egyik filmet sem, hanem csak 2019-ben válthatunk jegyet a két mozifilmre. A stúdió a döntés azzal indokolta, hogy újra kell forgatni több jelenetet is – azonban Sophie Turner színésznő mai napig nincs tisztában, hogy mit takartak ezek az újraforgatások -, s nem lennének kész a kitűzött dátumra. Sajnos azonban a Superhero Hype úgy tudja, hogy ennél sokkal nagyobb a gond és a Disney-Fox házasság sem tesz jót a filmeknek, olyannyira, hogy a hírek szerint a Disney teljesen lemond a filmekről, mert a keletkezett kár helyrehozhatatlan.

Az Új Mutánsok első előzetesét ugyan még 2017-ben kiadták, de a Fox az első vetítések után „unalmasnak” – az eredeti elképzelés szerint horror filmet szerettek volna készíteni – és „nézhetetlennek” bélyegezte a filmet, ezért komoly változtatásokat kért a készítőktől, ami egy 2019 augusztusi megjelenést tett kilátásba. Most megjelent egy hír Josh Boone rendezőtől, aki úgy fogalmazott, hogy a Fox kezdetben egy képregényekre emlékeztető filmet szeretett volna, de ő egy meglehetősen eltérő, sötétebb és félelmetesebb víziót mutatott be a stúdiónak, akik végül engedtek, és zöld lámpát biztosítottak. Most úgy tűnik, hogy a Fox ennek a döntésnek issza meg a levét, és kétségbeesésükben próbálják helyrehozni a filmet az újraforgatásokkal, de talán már késő és még az is elképzelhető, hogy sohasem látjuk ezt a filmet. Egy másik pletyka szerint a forgatókönyv is hagyott némi kívánnivalót maga után, és még Anya Taylor-Joy színésznő sem jött ki egyik színésztársával a forgatások idején.

Az Új Mutánsokkal ellentétben a Sötét Főnixből semmit sem mutattak be még eddig, és talán ez így is marad. Egy riport állítása szerint a Fox komolyan fontolóra vette, hogy egyszerűen kukába dobja a két projektet, és a karaktereket átadja a Marvel Studiosnak, hogy sikerre vigyék a Marvel Moziverzumba történő integrálásukat, mert azzal, hogy bemutatnák a két filmet, meglehetősen nehéz helyzetbe kerülnének a készítők, hiszen a két filmben szereplő karaktereket egyszerűen leírnák. A hírek szerint a Disney vezetői már látták mindkét filmet, és akár a Fox vezetői, ők is értékelhetetlennek nevezték a szóban forgó két új X-Men filmet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események