Főoldal Filmek Közel 160 oldalas lett Matt Reeves The Batman forgatókönyve
Filmek

Közel 160 oldalas lett Matt Reeves The Batman forgatókönyve

A legújabb pletyka szerint a The Batman forgatókönyve 160 oldalas lett, és minden bizonnyal az egyik gonosztevő Pingvin lesz.

620
The Batman

A legújabb pletyka szerint a The Batman forgatókönyve 160 oldalas lett, és minden bizonnyal az egyik gonosztevő Pingvin lesz.

Ahogy arról a hét elején már beszámoltunk nektek, a Warner Bros. stúdió végre bejelentette, hogy mikor fogják bemutatni Matt Reeves rendezőtől a The Batman-filmet, ám sajnos igaznak bizonyultak az elmúlt hónapok pletykái, miszerint nem Ben Affleck fogja játszani a Sötét lovagot. Most egy másik érdekes részletre hívták fel figyelmünket, mégpedig arra, hogy egészen terjedelmes forgatókönyvet kapott a film, hiszen 160 oldalt számlál a szkript, ami akár egy háromórás filmet is eredményezhet 2021. június 25-én. Ugyanakkor elképzelhető, hogy Reeves ezen még változtatni fog, csökkenteni fog az oldalak számán, és még más módosításokat is végrehajt a történeten, mielőtt elkezdődik a forgatás.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Most egy másik beszámoló szerint Josh Gad nagyon közel került ahhoz, hogy valóban ő legyen Pingvin a filmben, amire már évek óta ácsingózik a színész. Ugyan még mindig nem tudjuk, hogy kik lesznek a The Batman gonosztevői, de Batmannek nem lesz könnyű dolga, mert egy seregnyi ellenlábassal akad összetűzésbe, ellentétben az eredeti tervekkel, ahol Deathstroke nehezítette volna meg a Sötét lovag dolgát. Matt Reeves a The Batman noir hangvétel mellett semmit sem árult el a filmről, de természetesen szó nélkül ő sem ment el pletykák mellett, múlt évben így reagált a Josh Gad-féle pletykákra:

Imádom Josh Gadot, Jó barátok vagyunk.

Amit eddig tudunk a filmről, hogy nem Ben Affleck játssza a főszerepet, helyére egy fiatalabb színészt keresnek; Deathstroke nem valószínű, hogy szerepelni fog a filmben, bár Joe Manganiello és a rajongók rendkívül szeretnék, ha Batman egyik legnagyobb nemezise visszatérne Az Igazság Ligája stáblista utáni jelenetéből, viszont helyette egy galériára elegendő gonosztevőt kapunk a The Batmanba. Hamarosan kezdődik a szereplőválogatás, így várhatóan rövidesen az is világossá válik, hogy mely karakterek kapnak szerepet benne.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.