Főoldal Filmek Miss Potts ilyen menő szerkót kap a Bosszúállók: Végjátékra?
Filmek

Miss Potts ilyen menő szerkót kap a Bosszúállók: Végjátékra?

Miss Potts nem akármilyen formában térhet vissza a Bosszúállók: Végjáték várva várt folytatásban, amiről a Gwyneth Paltrow már korábban spoilerezett.

671

Miss Potts nem akármilyen formában térhet vissza a Bosszúállók: Végjáték várva várt folytatásban, amiről a Gwyneth Paltrow már korábban spoilerezett.

Az elmúlt hetekben több koncepciós rajz is kiszivárgott a Bosszúállók: Végjátékról, illetve idő előtt mutatták be a Hasbro akciófiguráit a főszereplőkről. Részben ezeknek a most kiszivárgott játékoknak tudható be az is, hogy a Bosszúállók valamilyen formában, de a Kvantumvilág segítségét veszik igénybe a negyedik részben, hiszen a hősök Hank Pym Kvantumvilág-ruhájához hasonló szerkóban feszítenek a legújabb játékfigurákon.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Gwyneth Paltrow színésznő korábban közösségi oldalán már megerősítette véletlenül, hogy a Bosszúállók: Végjátékban nemcsak Pepper Pottsként tér vissza, hanem magára ölti a képregényekben Rescue néven ismert páncélt. Erről a bizonyos Rescue páncélról már korábban is szivárogtak ki képek / tervek, azonban a legújabb akciófigurának köszönhetően még közelibb képet kaptunk erről a bizonyos Vasember-páncélról.

A Hasbro akciófiguráival ellentétben ez egy prototípus lehet, ezért csak félkész állapotban sikerült lencsevégre kapni őket, hiszen alapvetően hiányzik a bábu feje. Mivel prototípusról beszélünk, ezért csomagolást, dobozt sem kapott, ahol olvasható lenne a karakter neve, így hivatalosan még nem lehet kijelenteni, hogy Miss Potts páncélt ölt, de kell ennél több bizonyíték?

Paltrow korábbi Instagram-bejegyzése és a most kiszivárgott játékszer alapján úgy tűnik, hogy a ruha lila és ezüst színkombinációját a 2009-es Iron Man Armoured Adventures című animációs sorozatból merítették. Egy rajongói elmélet szerint Mordály és Miss Potts közösen indulnak Tony Stark megmentésére a világűrben, akinek már négy napja elfogyott az élelme, és másnapra a vize is elfogy. Nem kizárt, hogy abban az életmentő akcióban látjuk majd először a Rescue ruhát. Kíváncsian várjuk tehát, hogy a Bosszúállók: Végjáték következő előzetesében látunk-e valamit ebből a ruhából, vagy egészen a bemutató napjáig kell várnunk, hogy kiderüljön, Miss Potts mennyire lesz kemény a Végtelen háború folytatásában.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Vasember
Filmek

A Russo testvérek elárulták, miért nem lenne jó ötlet visszahozni Robert Downey Jr. Vasemberét

Vasember visszatérésének hírére Robert Downey Jr. csak ráerősített év elején.

Star Wars Jedi Survivor
Játékok

Az EA törölt egy Star Wars-játékot, a Vasember és Fekete Párduc projektek még készülnek

Leépítések és törölt projektek az Electronic Arts-nél, de készül a Star Wars...