Főoldal Filmek Új Bosszúállók: Végjáték koncepciós rajzot kaptunk Ronin jelmezéről
Filmek

Új Bosszúállók: Végjáték koncepciós rajzot kaptunk Ronin jelmezéről

Clint Barton, Sólyomszem vagy Ronin, bárhogy is nevezzük Jeremy Renner karakterét a Bosszúállók: Végjátékban, lenyűgöző jelmezt kap a folytatásra.

653
Sólyomszem Ronin
Forrás: Marvel Studios

Clint Barton, Sólyomszem vagy Ronin, bárhogy is nevezzük Jeremy Renner karakterét a Bosszúállók: Végjátékban, lenyűgöző jelmezt kap a folytatásra.

Miután az Amerika kapitány: Polgárháború eseményei miatt Jeremy Renner karaktere kénytelen volt kihagyni a Bosszúállók: Végtelen háborút házi őrizet miatt, érthető módon a stúdió mielőbb szerette volna visszahozni a karaktert, így már az első Bosszúállók: Végjáték előzetesben feltűnt Sólyomszem, aki másik alteregóját kölcsönzi a képregényekből, s Roninként tér vissza a 2016-os filmje után, ahol a Kapitány oldalán harcolt.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Korábban már kaptunk koncepciós rajzokat Ronin jelmezéről, most azonban a Reddit-fórumon újabb képet kaptunk Ronin teljes jelmezéről és új fegyveréről – a folytatásban szögre akasztja íját és kardot ránt. Egy elmélet szerint Clint Barton azért vette fel Ronin alteregóját, mert Thanos (Josh Brolin) a csettintéssel megölte a családját. Legalábbis a rajongók úgy gondolják, bár van egy másik elmélet is, miszerint Ronin azért öl yakuzákat, mert azok valójában alakváltó Skrullok lesznek, akik a Marvel Kapitány után talán a Bosszúállók negyedik részében is feltűnnek ismeretlen szerepekben.

Ronin concept by v2vdesigns from r/marvelstudios

A képregényekben Barton a második személy volt, aki Ronin alteregóját magára öltötte a Polgárháború eseményei után. Később Barton visszavette Sólyomszem alteregóját, így több ember is Roninná válhatott. Akárcsak a képregényekben, úgy a filmben is, Barton Roninná válása szomorú sztorit sejtet, alighanem a Végjátékban családja elvesztése játszik szerepet benne, ám ezek csak találgatások, hivatalosan nem tudjuk, hogy mi áll a karakter döntése mögött. Jó eséllyel csak az áprilisi bemutató után leszünk okosabbak, hogy Clint Barton hogyan és milyen formában tér vissza a mozivászonra a megmaradt és új (Marvel Kapitány) hősök oldalán.

Bosszúállók: Végjáték bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Kingstown polgármestere
Előzetesek

Megérkezett a Kingstown polgármestere 3. évadának teljes előzetese

Jeremy Renner visszatér június elején a Kingstown polgármestere 3. évadában.

Vasember
Filmek

A Russo testvérek elárulták, miért nem lenne jó ötlet visszahozni Robert Downey Jr. Vasemberét

Vasember visszatérésének hírére Robert Downey Jr. csak ráerősített év elején.