Wide Screen
Image default
Filmek

A szomorú Jean Grey a legújabb X-Men: Sötét Főnix legújabb képén

Egy hivatalos képet kaptunk az X-Men: Sötét Főnixből, s talán még maga Sophie Turner sem érti, hogy mi történik Jean Grey-jel és a többiekkel a filmben.

Idén végre bemutatásra kerül a többször is elhalasztott X-Men: Sötét Főnix, amit eredetileg 2017-re írtak ki, de végül a stúdió a tesztvetítések után jobbnak gondolta, ha elhalasztja a bemutatót és pótforgatást rendel el, hogy mentsék a menthetőt. Jelen állás szerint az X-Men franchise legrosszabb alkotását kapjuk meg nyáron, amit az elmúlt napokban a botrányos 2015-ös Fantasztikus Négyes színvonalához hasonlítottak.

Simon Kinberg rendező minden korábbinál magasabbra szerette volna repíteni a mutánsokat, amit akár érthetünk szó szerit is, ugyanis az X-Menek ezúttal tesznek egy rövid kitérőt az űrbe is, de nagyon úgy tűnik, hogy ezzel az új (és utolsó) résszel teljesen befellegzett az X-Meneknek, legalábbis a Foxtól több próbálkozást nem látunk, hanem inkább átadják a stafétabotot a Marvel Studiosnak, ahol már nagyon várják az X-Meneket. A USA Today publikált egy képet a filmből, amin Sophia Turner színésznő Jean Grey karakterét látjuk szomorú tekintettel.

X-Men Sötét Főnix

A lap nem közölte, hogy milyen kontextusból ragadták ki a képet, de ha jobban megnézzük a fotót, akkor a háttérben rendőrségi szalagot vélünk felfedezni, ami még egy utalás is lehet a Red Hookban történt incidensre, bármire is utaljon a helyszín, látszólag Grey bajba került. Sajnos az első előzetesből nem tudtunk meg sokat, láttunk sok szomorú karaktert, egy temetést is, a nagyon erős Sötét Főnixet, de igazán nem lettünk okosabbak belőle.

A sok halasztás és újraforgatás után a 20th Century Fox tavaly nyáron úgy döntött, hogy az eredetileg 2018 novemberre kiírt Simon Kinberg rendező X-Men: Sötét Főnix bemutatóját 2019. február 7-ére halasztja, később azonban ezt is módosították, így most az X-Men éra utolsó neve mellett 2019. június 7-ei bemutatódátum szerepel.

Még több a témában...

Már forog a Bosszúállók: Végtelen háború. Megérkezett az első videó!

Kévés Bence Mihály

BRÉKING: Megérkezett a Fekete Párduc második előzetese – feliratos

Kévés Bence Mihály

J.J. Abrams fiával közösen új Pókember képregényen dolgoznak, benne egy teljesen új gonosszal

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább