Főoldal Filmek Margot Robbie felfedte a Birds of Prey teljes címét
Filmek

Margot Robbie felfedte a Birds of Prey teljes címét

Margot Robbie színésznő közösségi oldalán árulta el, hogy mi lesz a teljes címe a DC női öngyilkos filmjének, a Birds of Prey öngyilkos osztagnak.

689
Harley Quinn

Margot Robbie színésznő közösségi oldalán árulta el, hogy mi lesz a teljes címe a DC női öngyilkos filmjének, a Birds of Prey öngyilkos osztagnak.

A Warner és a DC mikor bejelentette Harley Quinn (Margot Robbie) saját filmjét, akkor csak Birds of Prey címen hivatkoztak a darabra. A bejelentés után többen úgy gondolták, hogy a premierig még változni fog a cím, és amolyan gyűjtőcímként lehet tekinteni a Birds of Preyre, ami végső soron bebizonyosodott, noha a filmről még mindig keveset tudunk. De azt a stúdió és Robbie azt azért elárulta, hogy bizony csak úgy dobálni fogják a kemény szavakat, és várhatóan pofonokból sem lesz hiány, így korhatáros kiadásban kerül mozikba a csajos film.

Az Oscar-díjra jelölt színésznő tegnap közösségi oldalán megosztotta Christina Hodson forgatókönyvének fedőlapján, és ezzel együtt arra is fény derült, hogy mi lesz a teljes címe a Harley Quinn vezetésével érkező női öngyilkos osztagnak. A Birds of Prey teljes címe a Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn) névre hallgat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?

@ margotrobbie által megosztott bejegyzés,

Nyilvánvaló, hogy senki sem fog egy ilyen hosszú filmcímet kimondani, tehát sokan továbbra is csak Birds of Prey címen hivatkoznak a filmre, azonban a színésznő bejegyzése után sokan tréfának gondolták, azonban a bejegyzést a Warner Bros. stúdió is megosztotta Twitteren, más szóval Margot Robbie nem beszélt a levegőbe, valóban ilyen hosszú címet kapott az alkotása.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Olvastad már őket?” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”random”]

A cím utalás lehet Harley visszatérésére, miután az Öngyilkos osztagban Joker és Harley között kapcsolat alakult ki, s ez meglehetősen érzékenyen érintette a karaktert. A Birds of Prey a sok új karakter között Harley központi figura lesz, ennek ellenére Jared Leto Joker visszatérésére nincs sok esély. Margot Robbie mellett a filmben Mary Elizabeth Winstead alakítja Vadásznőt, Jurnee Smollett-Bell Fekete Kanárit, Rosie Perez a Renee Montoya karaktert, Ella Jay Basco, mint Cassandra Cain, és már azt is tudjuk, hogy Ewan Mcgregor kelti életre a főgonoszt, azaz Fekete Maszkot a filmben.

A Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn) film amerikai bemutatója 2020. február 7-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Tron: Ares
Filmek

Jeff Bridges visszatér a Disney Tron: Ares című folytatásában

Visszatér a Tron-filmek korábbi sztárja, Jeff Bridges.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.