Főoldal Filmek Richard E. Grant nem akármelyik gonosztevőt játszhatja a Star Wars: Episode IX-ben
Filmek

Richard E. Grant nem akármelyik gonosztevőt játszhatja a Star Wars: Episode IX-ben

A legfrissebb hírek szerint Richard E. Grant a Star Wars univerzum legnagyobb admirálisát alakíthatja a Star Wars: Episode IX-ben.

642

A legfrissebb hírek szerint Richard E. Grant a Star Wars univerzum legnagyobb admirálisát alakíthatja a Star Wars: Episode IX-ben.

A Star Wars: Episode IX körül az események felpörögtek miután hétvégén a Lucasfilm hivatalosan is bejelentette, hogy kik térnek vissza a kilencedik részre, és azt is megtudtuk, hogy J.J. Abrams és csapata jövő hét szerdán kezdi meg a forgatást a Pinewood Studiosban. Végre azt is megtudtuk hétvégén, hogy Keri Russell valóban aláírt a trilógia befejező részére, habár szerepét nem fedték fel, arról is lehetett érdekes pletykákat olvasni. Most egy új pletyka azt állítja, hogy ők tudják, kit alakít majd Richard E. Grant az új részben.

A képregényekben, de még a Star Wars: Lázadók című animációs sorozat is több részen foglalkozott a Birodalom egyik leghíresebb és talán legagyafúrtabb admirálisával, Thrawn nagy admirálissal. Most többen úgy gondolják, hogy eljött az ideje, hogy karaktert a vásznon is bemutassák, s erre legkorábban a jövő decemberben érkező Star Wars: Episode IX-ben kerülhet sor.

Az utóbbi időben több koncepciós rajz is kiszivárgott az előkészületről, illetve lehetett hallani egy olyan szereplő válogatásról is, ahol egy új gazfickót keresnek Zander álnéven a kilencedik részre. Azt többen is megerősítették, hogy ez az új titokzatos gonosztevő fontos szerepet játszik Skywalker-saga befejező részében, valamint, hogy a színésznek hatalmas átalakuláson kell átesnie a szerep kedvéért – ez akár motion cap ruhát is takarhat. Egy kis érdekesség, hogy Richard E. Grant szerepet kapott a Logan – Farkas című filmben is, ahol karakterét Dr. Zander Rice-nak hívták, tehát lényegében a Disney a korábbi szerepét használja most a forgatás idején álnévnek. Nem kizárt az sem, hogy Moff Tarkin admirális egyik leszármazottja lesz a filmben, de a rajongók inkább amellett állnak ki, hogy Thrawn-nak itt az ideje szerepet kapni a messzi-messzi galaxisban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

A negatív reakció ellenére megdöntötte a Lucasfilm nézettségi rekordját Az akolitus

Ezt nektek emberek! A negatív hullám ellenére Az akolitus nézettségi rekordot döntött.

Star Wars: The Acolyte
Filmek

A Star Wars: The Acolyte állítólag megcélozta a nyári megjelenést

A The Acolyte az utóbbi évek legjobban várt Star Wars-sorozata.