Főoldal Filmek Matt Reeves egy Batman rebooton dolgozik Ben Affleck nélkül?
FilmekBREAKING

Matt Reeves egy Batman rebooton dolgozik Ben Affleck nélkül?

Beigazolódni látszanak a korábbi pletykák, hogy Ben Afflecket nem látjuk többet Batman szerepében, és Matt Reeves nélküle forgat filmet.

616
The Batman

Beigazolódni látszanak a korábbi pletykák, hogy Ben Afflecket nem látjuk többet Batman szerepében, és Matt Reeves nélküle forgat filmet.

A Deadline oldal szolgált friss hírrel a The Batman névre keresztelt projektről, ami állítólag Ben Affleck nélkül készül Matt Reeves rendező égisze alatt. Lassan egy éve pletykálnak arról, hogy Matt Reeves egy teljesen új Batman-filmen dolgozik, és amelyre egy fiatalabb színészt keresnek, mert Affleck túl öreg már a denevérember szerepére. A lap forrása nem csak azt derítette ki, hogy Reeves Affleck nélkül gondolja elkészíteni a The Batmant, de az egy reboot is lesz.

[…] Matt Reeveszel együtt a Batman önálló résszel újraindul a franchise, és valószínűleg egy új színésszel a denevérember szerepében, miután Ben Afflecket támadták a Batman Superman ellen és Az Igazság Ligája után.

Részleteket továbbra sem árultak el a filmről, bár a közelmúltban megjelent egy pletyka, miszerint a Warner Bros. stúdió a főgonosz szerepét nem Deathstroke-ra bízza, hanem Pingvinre. Reeves ugyan cáfolta, hogy Afflecktől elvették volna a szerepet, de azt kifejtette, hogy egy fiatalabb színésszel tudná elképzelni a franchiset. A szereppel összefüggésbe hozták Jake Gyllenhaal és Jon Hamm színészeket is, ugyanakkor Gyllenhaal megerősítette, hogy nem ő lesz a következő Sötét Lovag – ő inkább a Marvelnél vállal szerepet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.