Russo testvérek megerősítették az időutazást a Bosszúállók 4.-ben?

Anthony és Joe Russo finoman utalást tettek arra, hogy a cselekmények nem egymást követik majd a Bosszúállók 4.-ben.

Anthony és Joe Russo finoman utalást tettek arra, hogy a cselekmények nem egymást követik majd a Bosszúállók 4.-ben.

A Bosszúállók: Végtelen háború végén Thanos csettintett, s ezzel megfelezte az univerzumot. És ez még semmi, mert szuperhősfilmektől meglehetősen távol áll a cliffhanger fogalma, de a Marvel ezt is be merte vállalni, és ez óriási húzás volt, mert a bemutató óta mindenki a filmről és a Bosszúállók 4. folytatásról beszél. Ezek között a legfelkapottabb téma, hogy lesz-e időutazás a következő részben.

Senki sem tudja biztosra, hogy mit tartogat a Bosszúállók 4., de Russo testvérek elmondása szerint váratlan helyre visz minket a folytatás, és mintha most megerősítették volna, hogy idő utazunk a múltba, egészen 2012-be az első Bosszúállók idejére?

Itt van az a dolog, de azt hiszem fontos megjegyezni, hogy bármi lehetséges a Marvel Moziverzumban. Csak azért, mert van egy folytatás könyv formájában, még nem jelenti azt, hogy… az emberek hozzászoktak, hogy a történet lineárisan halad, de erre nem feltétlenül van szükség. Számos módja van annak ahogy folytatódhat a történet.

– mondta Anthony Russo a napokban. Joe azt még hozzá tette, hogy..

Négy év telt el A galaxis őrzői vol. 2. és a Végtelen háború között, és ez hosszú idő, ami alatt sok Őrzők történetet el lehet mesélni. Ahogy Anthony is mondta, ne várd el, hogy minden egyenes vonalban halad előre a Marvel univerzumban.

A testvérek mondatait többféleképpen is lehet értelmezni, és ez még korántsem jelenti azt, hogy visszamegyünk a múltba. Elég csak a Pókember: Hazatérésre vagy A galaxis őrzői vol. 3.-ra gondolni, melyek a múltban játszódnak a Bosszúállók 4. részhez képest. Természetesen rajongói találgatások a mostani interjú után is lesznek, de hogy mi igaz ebből, azt várhatóan csak jövő májusban tudjuk meg, amikor bemutatják nekünk a folytatást.

Total
0
Shares
Previous Article
The Batman

Matt Reeves egy Batman rebooton dolgozik Ben Affleck nélkül?

Next Article
Deathstroke

[PLETYKA] Deathstroke lett a Suicide Squad 2 főellensége

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!