a
FőoldalFilmekÚj Venom kép érkezett, rajta Eddig Brockkal

Új Venom kép érkezett, rajta Eddig Brockkal

Az Empire Magazine bemutatott egy új képet a Venom című őszi szuperhősfilmből, főszerepben Tom Hardyval, aki Eddie Brock bőrébe bújik.

A Sony Pictures egészen lassan és aprólékosan adagolja az idei egyetlen szuperhősfilm részleteit, ugyanis a nagyon ütősre sikerült második Venom előzetes óta nem érkezett csemege a filmből, még csak egy képet sem kaptunk a címszereplőről, pusztán annyit kaptunk az idegenből, amit a második trailrer végén láttunk. Most azonban az Empire Magazine közzétett egy képet, ahol megint csak a főszerepet alakító színészt látjuk, ám Venomot teljes alakjában még mindig nem láttuk a filmből.

A fent látható kép nem hordoz különösebb izgalmat, és sokaknak csalódás is lehet, de az előzetes után tudjuk, hogy az Élet Alapítvány zsoldosai visszakövetelik, ami az övék (a szimbiotát), de ezt Venom nem hagyja, és új gazdatestjével elmenekül a katonák elől. Egy őrült autós és motoros üldözés veszi kezdetét, melynek legvégén feltűnik Venom is, hogy leszámoljon az életére törőkkel.

A Venom október 4-én érkezik a magyar mozikba.

 

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.