Főoldal Filmek [PLETYKA] Deathstroke lett a Suicide Squad 2 főellensége
Filmek

[PLETYKA] Deathstroke lett a Suicide Squad 2 főellensége

A legfrissebb pletykák szerint nem kell megvárni Slade Wilson, azaz Deathstroke saját filmjét, mert a karakter jóval előbb feltűnik egy másik projektben.

454
Deathstroke

A legfrissebb pletykák szerint nem kell megvárni Slade Wilson, azaz Deathstroke saját filmjét, mert a karakter jóval előbb feltűnik egy másik projektben.

Az tiszta sor, hogy készül a Suicide Squad második része, amit éppen most dolgoznak át, hogy a forgatásra minél jobb forgatókönyvből dolgozzon Gavin O’Connor rendező. Most megjelent egy pletyka filmről, ami azt állítja, hogy a folytatásban a Force X csapatnak nem Black Adammel akad össze a bajsza, hanem Joe Manganiello karakterével, vagyis Deathstrokekal, ami nem is baj, mert nagyon sokat csúszik az önállófilm.

A pletyka nem sokkal azután jelent meg, hogy tegnap több cikk is a színész mesébe illő szerződéséről szólt, ahogy Jon Berg a DC Filmes részleg akkori vezetője az interneten szörfözés közben talált egy rajongó által készített Deathstroke rajzot, természetesen Joe Manganiello szerepében, és annyira meggyőzte Berget, hogy rögtön rácsörgött a színészre. A karakterrel először Az Igazság Ligája stáblista utáni jelentében találkoztunk, majd ezután a The Batmanben már főszerepet szántak volna neki, azonban Matt Reeves a hírek szerint kiírta őt a történetből, s inkább Pingvinnek eresztik össze a denevérembert.

Most azonban úgy tűnik, hogy a már bejelentett Deathstroke csúszás nem lesz annyira fájó a rajongóknak, hiszen a pletykák szerint annyira meggyőző volt a karakter cameo jelenete, hogy az ő kedvére írják át a Suicide Squad 2. szkriptjét. Így Deathstroke nem csak hogy szerepet kap benne, de rögtön főellenséggé lép elő. „Állítólag”, a Reddit egyik moderátora megerősítette ezt, elmondása szerint sikerült beszélnie a színésszel, aki megerősítette, hogy igaz a most megjelent pletyka, és ő lesz a Force X ellensége a folytatásban. A mostani hírhez kapcsolódó megint csak pletyka, hogy Dwayne Johnson kiszállt a Suicide Squad 2.-ből, ami érthető, hiszen Black Adam és Deathstroke együtt már túl erős lett volna egy folytatásra, s inkább a rajongók kedvében szeretnének járni, akik megőrülnek Manganielloért.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.