Főoldal Filmek A Fantasztikus Négyes Lényét alakító színészt arról kérdezték: Hogyan készül a szerepre?
Filmek

A Fantasztikus Négyes Lényét alakító színészt arról kérdezték: Hogyan készül a szerepre?

Ebon Moss-Bachrach nem akármilyen technikával készül A Fantasztikus Négyes szerepére.

255
Fantasztikus Négyes
Forrás: Marvel Studios

Rövid időn belül kezdődik a Marvel Studios A Fantasztikus Négyes című filmjének forgatása, és mindannyian reméljük, hogy a Marvel első családja végre megveti lábát a filmvásznon az utóbbi két próbálkozás után. A 20th Century Fox háromszor is mellényúlt, de az eddigi jelek alapján ezúttal komolyan vehetjük a hősöket: minden korábbinál nagyobb szereplőgárdával készül a reboot.

Az Andor és A mackó sztárja, Ebon Moss-Bachrach fogja játszani Ben Grimm/A Lény szerepét, ami nagyrészt motion capture ruhában történik, vagyis sok múlik majd a VFX-művészeken. A szerepéről kérdezték, de ahogy az lenni szokat, jelenleg nem sokat mondhatott róla, de egy korábban adott interjúban megosztott néhány tréfás részletet a felkészüléséről.

Ben Grimm-et játszom, ő lesz a Lény, egy kőbe burkolt ember. Szóval, nem tudom, csak köveket nézegetek. Sok képregényt olvastam.

Nagyon jó. Adtak nekem egy Marvel Unlimited dolgot, így az iPadomon bármelyik képregényt elérhetem, amit a Marvel valaha kiadott.

Ebon Moss-Bachrach

A viccet félretéve, Moss-Bachrach komolyan veszi a szerepét, és rengeteg időt fektet a képregények tanulmányozásába, hogy megértse karakterét, mi teszi Bent naggyá. Óriási nyomás a készítőkön és a színészeken, mert a rajongók elvárása az, hogy Thanos és a Hulk mellett az egyik legnagyobb mo-cap karakter legyen a Lény.

Augusztus elején tudtam meg, hogy beválogattak A Fantasztikus Négyesbe. Épp sétáltam a városban…ez az írók sztrájkjának közepén volt, amikor felhívott az ügynököm. Egyáltalán nem gondoltam a munkára. Azt mondták, ‘Téged kértek fel a Lény szerepére.’ Teljesen megdöbbentem.

A Marvel Studios év elején jelentette be, hogy Pedro Pascal (Reed Richards/Mister Fantastic), Vanessa Kirby (Sue Storm/Láthatatlan nő), Joseph Quinn (Johnny Storm/Fáklya) és Ebon Moss-Bachrach (Ben Grimm/Lény) fogják vezetni A Fantasztikus Négyes szereplőgárdáját. Julia Garner is csatlakozott a reboothoz mint Shalla-Bal/Ezüst utazó.

A nagy leleplezés után további színészeket köszönthetünk a produkció színészei között: Paul Walter Hauser, John Malkovich és Natasha Lyonne titokzatos szerepekben, valamint Ralph Ineson mint a gonosz Galactus.

A rendező, Matt Shakman az Avatar: A víz útja társírójával, Josh Friedman és a WandaVízió Cam Squires írójával dolgozott a film forgatókönyvén. Eric Pearson (Black Widow) pedig nemrég csatlakozott a végső simításokhoz.

A film bemutatója 2025. július 25-én lesz a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

Kiderült, hogy milyen hosszú lesz a Venom – Az utolsó menet

Mennyire nyújtják el Venom és Eddie Brock utolsó kalandját? Megsúgjuk, nem nagyon.