Főoldal Filmek Erotikus thriller műfajú mellékszálat kap a M3GAN
Filmek

Erotikus thriller műfajú mellékszálat kap a M3GAN

A M3GAN 2.0 mellett érkezik egy másik film is.

486
M3GAN
Forrás: Blumhouse

Az utóbbi években a horrorfilmek jelentős népszerűségnek örvendhettek, és ebben nagy szerepet játszott a film- és tévés produkciós cég, a Blumhouse. A stúdió olyan sikerfilmekkel jött ki, mint a M3GAN és az Öt éjjel Freddy pizzázójában (és saját videojáték részleget is felállítottak). Most pedig, az Atomic Monsterrel együttműködve, a stúdió egy újabb filmmel készül, amely az M3GAN univerzumában játszódik.

Csütörtökön a Universal Pictures bejelentette, hogy az Soulm8te, egy “erotikus thriller” spinoff a M3GAN világából, készül a Blumhouse és az Atomic Monster égisze alatt. A filmet 2026. január 2-án mutatják be.

Magáról a sztoriról sokat nem árultak el, ám a Variety közlése szerint az említett film egy férfira fókuszál, aki mesterséges intelligenciával felruházott android segítségével próbálja feldolgozni felesége elvesztését. „A cél az volt a kísérlet során, hogy egy valóban érző partnert hozzanak létre, de véletlenül az ártalmatlan szeretőrobot halálos lelkitárssá változik.”

A Soulm8te rendezője Kate Dolan, aki a Variety által idézett nyilatkozatában a filmet “kapcsolatok és magány vizsgálatának” nevezte. „A technológiai fejlődés ellenére vannak olyan tartós emberi igazságok, amelyektől nem menekülhetünk, és alig várom, hogy ezekbe a mélységekbe merüljek.”

A film producerei között van James Wan és Jason Blum, Michael Clear és Judson Scott pedig executive producerként vesznek részt a projektben.

M3GAN
Forrás: Blumhouse
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

7 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

M3GAN
Filmek

A M3GAN elérhető lesz korhatár-besorolás nélkül is

Jó hír azoknak, akik hiányolták a vért és az erőszakot a M3GAN-ból....

M3GAN
Filmek

Premierdátumot kapott a M3GAN folytatása és a film címét is bejelentették

Hivatalosan is bejelentették a nagysikerű M3GAN második részét.