Főoldal Sorozatok Kevin Costner nélkül tér vissza Yellowstone az utolsó epizódokkal
Sorozatok

Kevin Costner nélkül tér vissza Yellowstone az utolsó epizódokkal

A világsikerű Yellowstone sorozat premierdátuma mellé kaptunk egy teaser előzetest is.

256
Yellowstone
Forrás: SkyShowtime

A streaming szolgáltató még május végén jelentette be, hogy elkezdődött a Yellowstone című sorozatának forgatása, amely egyúttal az utolsó epizódokat jelenti a rajongók számára. Korábból már tudjuk, hogy a sorozat egykori főszereplőjét alakító Kevin Costner nem tér vissza, miután kilépett szerepéből.

A SkyShowtime ma újabb bejelentést tett, mégpedig azt, hogy az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios által gyártott Yellowstone világsikerű sorozata november 14-én, csütörtökön visszatér a képernyőre. A várva várt alkotást jelenleg Montanában forgatják.

Yellowstone a Dutton-család történetét meséli el, akik az Egyesült Államok legnagyobb szarvasmarhatelepét irányítják. A farm rendszeres konfliktusokba keveredik a terjeszkedő kisvárossal, őslakos rezervátummal és Amerika első nemzeti parkjával közös határai mentén: szövetségek alakulnak és bomlanak fel, megoldatlan gyilkosságok borzolják a kedélyeket, nyílt sebek várnak gyógyulásra, és a tiszteletet kemény munkával kell kivívni.

A Yellowstone-t az Oscar-jelölt forgatókönyvíró Taylor Sheridan (Wind River – Gyilkos nyomon, A préri urai és Sicario – A bérgyilkos) és John Linson közösen írta. A rendező-producerek: John Linson, Art Linson, Taylor Shexridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari, Stephen Kay, Michael Friedman, Christina Voros és Keith Cox. A sorozatot a Paramount Global Content Distribution forgalmazza.

A Yellowstone 1-5. évadát mostantól csak a SkyShowtime-on érheted el. A tévésorozat része a Sheridan egyre bővülő világának a SkyShowtime platformján, amely a következőket tartalmazza: 1883, 1923, Lawmen: Bass Reeves, Kingstown polgármestere, Lioness, Tulsa királya és a Landman, utóbbi még idén érkezik a szolgáltatásra.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Yellowstone
Sorozatok

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása, a nemzetközi sikersorozat az idei év...

SkyShowtime
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat júniusban a SkyShowtime

Júniustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a SkyShowtime-on.