Főoldal Sorozatok Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása
Sorozatok

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása, a nemzetközi sikersorozat az idei év második felében tér vissza a SkyShowtime-ra.

329
Yellowstone
Forrás: SkyShowtime

A Yellowstone, az amerikai televízió egyik legnépszerűbb drámasorozata hamarosan visszatér a képernyőkre. A SkyShowtime streaming szolgáltató legújabb bejelentése szerint a sorozat új évadának forgatása már javában zajlik Montanában, az előzetes terveknek megfelelően.

A SkyShowtime bejelentette, hogy megkezdődtek a Yellowstone című sikersorozat munkálatai. Az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios gyártásában készült bombasikert jelenleg Montanában forgatják. A korábbi bejelentésnek megfelelően a sorozat novemberben tér vissza.

A Yellowstone a Dutton-család történetét meséli el, akik az Egyesült Államok legnagyobb szarvasmarhatelepét irányítják. A farm rendszeres konfliktusokba keveredik a terjeszkedő kisvárossal, őslakos rezervátummal és Amerika első nemzeti parkjával közös határai mentén: szövetségek alakulnak és bomlanak fel, megoldatlan gyilkosságok borzolják a kedélyeket, nyílt sebek várnak gyógyulásra, és a tiszteletet kemény munkával kell kivívni.

A sorozat az Oscar-díjas forgatókönyvíró, Taylor Sheridan (Wind River – Gyilkos nyomon, A préri urai, Sicario – A bérgyilkos) és John Linson közös alkotása. Az executive producerek névsorában ott van John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari, Stephen Kay, Michael Friedman, Christina Voros és Keith Cox. A sorozat forgalmazója a Paramount Global Content Distribution.

Yellowstone
Forrás: SkyShowtime
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

SkyShowtime
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat júniusban a SkyShowtime

Júniustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a SkyShowtime-on.

Kingstown polgármestere
Előzetesek

Megérkezett a Kingstown polgármestere 3. évadának teljes előzetese

Jeremy Renner visszatér június elején a Kingstown polgármestere 3. évadában.

Az auschwitzi tetováló
Előzetesek

Megjelent Az auschwitzi tetováló hivatalos teljes előzetese

A The Tattooist of Auschwitz összes epizódja 2024. június 7-től kizárólag a...