x
Close


Közelgő események

Filmek

5 színész, akik Henry Cavill helyébe léphetnek Superman szerepében

Viharként söpört végig a világhálón a múlt heti hír, miszerint Henry Cavill nem lesz többé Superman.

5 színész, akik Henry Cavill helyébe léphetnek Superman szerepében
  • Publishedszeptember 20, 2018

Viharként söpört végig a világhálón a múlt heti hír, miszerint Henry Cavill nem lesz többé Superman.

Jelenleg Henry Cavill legismertebb szerepe az Acélember, mindenki úgy tekint rá, mint Supermanre, azonban a múlt héten megjelent hírek szerint ez már nem sokáig lesz így, merthogy a Warner Bros. és az angol színész nem tudtak megegyezni. A problémát a Shazam! egyik cameo jelenete jelentette, melyre Cavill is meghívót kapott, de a színész zsúfolt naptára miatt nem tudott részt venni a forgatáson, s ezen berágott a stúdió. Az már csak hab lehetett a tortán, hogy Cavill elvállalta a Netflix gyártású The Witcher sorozat főszerepét is, ami megint csak megnehezíti a szuperhős életét.

A stúdió a pletyka után hivatalos közleményben próbálta cáfolni a híreket. Bennfentes forrásokra hivatkozva úgy tudjuk, hogy a Warner a jövőben nem számol Az acélember folytatásával, helyette inkább egy Supergirl-filmre csoportosítják át erőforrásaikat.

Nagyszerű a kapcsolatunk van és nagy tisztelettel tekintünk Henry Cavillre, ami változatlan marad a folytatásban is. Ezenkívül nem hoztunk döntést semmilyen készülő Superman-filmmel kapcsolatban.

Tegyük fel, hogy Henry Cavill valóban otthagyja a szerepet, s a stúdiónak új színész után kell néznie, de ki lehet az, aki méltó utód lenne? A rajongók, de még a kritikusok is dobtak egy hátast, mikor kiderült, hogy Michael B. Jordan esélyes lehet Supermannek, de valljuk be, erre nagyon kevés esély van. A Warner kereshet egy névtelen, feltörekvő színészt, de választhat nagy nevekből is. Most összeszedtünk 5 olyan színészt, akik talán válthatják Cavillt a szuperhősjelmezben.

Tom Hopper

Tom Hopper neve sokaknak nem ismert, pedig egy kiváló brit színészről van szó, aki több televíziós műsorban is szerepelt már, köztük a Trónok harcában több epizódon keresztül láthattuk, de a Fekete vitorlákban is szerephez jutott. A színész testi adottsági megvannak arra, hogy Superman legyen, mi őt el tudnánk képzelni a jövőben.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.