Henry Cavill lesz Geralt a Netflix The Witcher sorozatában

A Superman és a Mission: Impossible – Utóhatás sztárja, Henry Cavill kapta meg a vezető karakter szerepét a készülőben lévő The Witcher sorozatban.

A Superman és a Mission: Impossible – Utóhatás sztárja, Henry Cavill kapta meg a vezető karakter szerepét a készülőben lévő The Witcher sorozatban.

A megannyi The Witcher sorozatról szóló pletyka után ma hivatalossá vált, hogy Henry Cavill kapta meg a főszerepet, vagyis ő lesz Geralt az új készülő sorozatban a Netflixen. A lengyel író regénye az elmúlt években megjelent videojáték formájában páratlan sikernek örvendett, így érthető a streaming szolgáltatás döntése, hogy sorozat formájában is elkészítik a novellát.

Aki ne ismerné a játékot vagy a könyveket, a főszerepben az úgynevezett Witcherök állnak, akik szörnyekre vadásznak és így fejlesztik tovább emberfeletti képességüket. Főszerepben egy Ríviai Geralt nevű hős áll, egy magányos Witcher, aki azért küzd, hogy megtalálja helyét egy olyan világban, ahol gyakran az emberek még gonoszabbnak bizonyulnak, mint a vadállatok.

Egy rajongó már el is készítette a képet, hogy Cavill hogyan festhet majd az ikonikus főszereplő képében, pedig senki sem számított arra, hogy az angol színész igent mond a felkérésre.

A 8 epizódból első évad forgatókönyvét Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil, The Defenders, Umbrella Academy) írónő készíti majd, aki írói feladata mellett vezető produceri teendőket és a showrunner feladatát is ellátja majd. A rendezői székbe pedig a House of Cards, illetve a Trónok harcának direktorát, Alik Sakharov-ot ültetik négy rész erejéig, majd kettő-kettő részt Alex Garcia Lopez (Luke Cage, Fear the Walking Dead) és Charlotte Brändström (Outland, Counterpart) forgatna. Pontos információk nincsenek arról, hogy mikor mutatják be a The Witcher sorozatot, de 2020-ig biztosan nem tűzik képernyőre.

Total
1
Shares
Previous Article
Star Trek 4

Karl Urban szerint Chris Pine és Chris Hemsworth is visszatér a Star Trek 4-ben

Next Article
Rian Johnson

Daniel Craig lesz a főszereplője a Rian Johnson-féle Knives Out detektívfilmnek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!