Főoldal Filmek 2018 tavaszán jöhet Ben Affleck Batman filmje?
Filmek

2018 tavaszán jöhet Ben Affleck Batman filmje?

A legújabb hírek szerint alig két évünk van, hogy lássuk az új Batman-filmet.

823

A legújabb hírek szerint alig két évünk van, hogy lássuk az új Batman-filmet.

Azután, hogy a Warner Bros. végre bejelentette a The Batman filmet az idei Comic-Con alatt, több hír, pletyka is megjelent róla. Tudjuk, hogy a filmet Ben Affleck nem csak rendezi, hanem főszereplője is lesz, de ezeket leszámítva szinte semmit sem erősítettek meg a hivatalosan. Hétvégén tartották a Goldman Sachs Communacopia rendezvényt, ahol a Time Warner CEO-ja, Jeff Bewkes elmondta, „másfél év múlva”, vagyis 2018 tavaszán jöhet az új Batman-film. Pontosan nem mondta ki, hogy premierről lenne szó, így többekben felmerült a kérdés, hogy mire célozhatott az úriember, talán a premierre, vagy a forgatás kezdetére?

A ComicBook.com is ott volt a rendezvényen. Az újság szerint a CEO áradozott a Ben Affleck által játszott Batman szerepről. Íme a nyilatkozat, miből sokan a premierre gondolnak:

A Ben Affleck által újraindított Batman nagy siker volt. Benne lesz az Igazság ligájában, hasznos tagja lesz a csapatnak. Ben reklámozott egy Batman filmet, melyet ő rendez, ír, és még főszerepet is vállal benne, azt hiszem, hogy másfél év múlva kerül erre sor. A stratégia működött (Ben Affleck részéről).

Sokan azt feltételezték, hogy a The Batman-film premierje az áprilisban kiadott két DC bemutatónap egyikén lesz – vagy 2018. október 5-én, vagy 2019. november 1-én. Ha Jeff Bewkes rövid nyilatkozata igaz, akkor mind a két dátum hónapokkal messzebb van az interjúban elhangzott dátumtól. Elképzelhető, hogy a The Batman-film a The Flash premiernapján érkezik majd a mozikba, ezzel viszont tovább csúszik a villámgyors szuperhős mozis bemutatkozása. A The Flash jelenleg még előkészületek alatt van, és 2018. márciusára várják, de a jelek szerint 2018. októberére csúszik.

A kérdés csak az, hogy a DCEU mit lép most, a sok negatív kritika után inkább beáldozza a The Flash-filmet, s inkább bizalmat szavaz az új Batman-filmnek. Ben Affleck szívét-lelkét beleadja a projektbe, mindent elkövet a siker érdekében. Jeff Bewkes így kommentálta ezt:

Sokkal kreatívabban kell dolgoznunk. Amit el kéne felejtenünk az az, hogy ne aggódjunk miatta. Sokkal optimistábbak vagyunk ezzel a filmmel, mint korábban, mikor próbáltuk.

Megerősítették a hetekben, hogy Deathstorke is benne lesz az új Denevér filmben, ő lesz az egyik főgonosz, s Joe Manganiello fogja eljátszani a legendás gazfickót. Arról is jelentek meg hírek, hogy a filmben látható lesz Arkham Elmegyógyintézet, de ezt hivatalosan nem erősítették meg. Pletyka szerint Deathstroke megszöktet egy csapat olyan gazembert, akik mind Batman fejére hajtanak. Napról-napra jobban várjuk a filmet!

Ha a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a DC és Marvel hírekről, akkor LIKE-old a Wide Screen-t, illetve Marvel és DC Univerzum-ot Facebookon!

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A könyvelő
Filmek

A könyvelő folytatása az Amazonhoz került

Egyelőre nem tudni, hogy a stúdióváltás okoz-e további fennakadásokat.