14 percnyi játékmenet érkezett a Scornból

Gyenge gyomrúaknak nem ajánlott!

A szerb Ebb Software tegnap egy 14 perces, a játékmenetet bemutató videót tett közzé a Hans Rudolf Giger munkásságából erősen merítő Scorn című játékukból. A Microsoft megmutatta már korábban is az említett címet és garantáltan egyszerre dobbant meg minden az Alien franchise-ért vagy más biomechanikus horrorért rajongó szíve. Ahogy azt már korábban is láthattuk a játék egy első személyes nézetből (FPS) átélhető horror-shooter lesz, igen groteszk környezetben. Ezt a miliőt gusztustalan csúszó-mászó és egyéb undorító lények lakják, akik mind az életünkre törnek.

Külön érdekesség, hogy a szervesnek tűnő fegyverünk moduláris, melyet átalakíthatunk pisztollyá, sörétes puskává, gránátvetővé, de ha a szituáció úgy kívánja akár kulcsként is funkcionálhat. A történet végigtolása közben azonban nagyon oda kell figyelnünk a tárgyak és a lőszer menedzsmentjére, mert a férőhelyek és az utánpótlás is véges, ezzel egy kis realizmust csempészve az amúgy igencsak elrugaszkodott anyagba. A teljes beleélést egyébként a készítők azzal is próbálták még elragadóbbá tenni, hogy karakterünk végtagjait láthatjuk miközben valamilyen cselekményt végzünk. Ezáltal az interakció sokkal valódibb és imerzívebb élményt nyújt.

A Scorn eredtileg 2014-ben került bejelentésre PC-re, Kickstarteres finanszírozással, azonban az évek során a dolgok olyan csavart vettek, hogy a PC megjelenés mellett, konzolok közül csak és kizárólag Xbox Series S és X platformokra érkezik valamikor 2021-ben.

Total
0
Shares
Previous Article
Kampókéz

Végre kitűzték a Kampókéz bemutató időpontját a 2021-es naptárban

Next Article
Doktor Szöszi

Egy új, későbbi időpontban mutatják be a Doktor Szöszi 3. részét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!