x
Filmek

Zsivány Egyes – Új képeket és játékokat lepleztek el

Dübörög a Disney marketingje a következő Star Wars-film kapcsán.

Zsivány Egyes – Új képeket és játékokat lepleztek el
  • Publishedszeptember 3, 2016

Dübörög a Disney marketingje a következő Star Wars-film kapcsán.

Mindössze néhány hónap választ el bennünket a következő Star Wars-filmtől, így itt az ideje, hogy a Disney és a LucasFilm elkezdje feltölteni az online áruházakat a filmmel kapcsolatos játékokkal, s tartalmakkal. Nem csak pofásak ezek a figurák, de információkkal is szolgálhatnak a filmmel kapcsolatban, így mind a gyerekek, mind a felnőttek megtalálhatják a játékokban rejlő szépséget.

Az Entertainment Weekly mutatta be azokat a játékokat, melyeket hamarosan tesztelés céljára kiadnak, még mielőtt a Rogue One: A Star Wars Story filmet bemutatnák. Nem meglepő, a játékok főként a film főszereplőjére, Felicity Jones karakterére, Jyn Erso-re összpontosítanak. Bár sok szempontból Erso kiléte még mindig rejtély, nem tudunk a lányról sok mindent, de az egyik most bemutatott figura újabb hírrel szolgált róla. Az egyik Imperial Ground Crew figura ruhája pontosan megegyezik azzal, amit Erso még az áprilisban bemutatott előzetesben viselt. Ebből leszűrhetjük azt, hogy Erso egy Birodalmi egyenruhást is meg fog személyesíteni a film egy adott pontjában.

Talán kevésbe beszédes az a játékszett, melyben a megannyi Birodalmi modell mellett Jyn Erso figurája is ott lesz. A szettben megtalálható lesz egy AT-ACT lépegető lövegeivel együtt, egy Birodalmi traszport droid (C2-B5), mely nagyon hasonlít a kedvenc R2-D2-ünkhoz, azzal a különbséggel, hogy őt sötét színben kapjuk meg. A doboz másik érdekessége, hogy tartalmazni fogja azt a szörnyet is, melyet még nyáron szúrtak ki a Star Wars Celebration alatt. A fehér-szőrős teremtmény nagyon hasonlított Wampa-ra A Birodalom visszavágból, s amit állítólag Moroff-nak neveznek. Moroff melett még Scariff Shoretrooper-eket is kapunk a pénzünkért. – Kémeink jelentése szerint a Moroff Lázadók barátja lesz. Önálló figuraként K-2S0 droid-ot, a Death Trooper-t, vagy Pao Lázadó katonát is megvásárolhatjuk majd.

Nem meglepő, hogy a LEGO is bőszen készül a bemutatóra, és számtalan terméket kiadnak majd. Ott van a termékeik között az Imperial Assault Hovertank is, melyet az első és werkfilm előzetesben már láthattunk, de Donnie Yen karaktere, Chirrut Imwe is köztük lesz. Ezen kívül lesz egy komplettebb szettje is a dán játékcégnek, melyben az új TIE-vadászok hadosztályát mutatják be több különböző Birodalmi katonával, és egy magányos Lázadóval, de AT-ST lépegetővel, és Krennic (Ben Mendelsohn) igazgató másával is játszhatunk majd a gigaszettben.

Annak ellenére, hogy eddig még soha nem láthattuk a Death Troopereket a spinoff rész előtt, úgy tűnik, hogy fontos szerepet fognak betölteni a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet filmben. Több fényképen és videóban is láttuk már a rohamosztagosok új alosztályát, de most az EW újabb képeket tett közzé a fekete ruhás Stormtrooper-ekről. Hivatalos információt nem kaptunk, hogy mi lesz a Death Trooper-ek valódi feladata a filmben, és ezért a Disney mindent el is követett, hogy titokban tartsa, de mégis kikerült egy-két hír a filmbéli szerepükről.

A most bemutatott új képek egyikén Jyn Erso, a Lázadók vezetője látható bilincsben, aki emiatt látszólag kissé frusztrált. A másik kép előterében Orson Krennic igazgatót láthatjuk, mögötte Death Trooper-ekkel. A játékokat szeptember 30-tól találhatjuk majd meg a boltok polcain, míg a filmre december 15-ig várunk kell még.

 

A teljes galéria megtekintése:

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.