x
Close


Közelgő események

Filmek

Teljesen új helyszínt mutat be a Rogue One: A Star Wars Story

Még közelibb képet kapunk Jyn Erso-ről, Captain Cassian Andor-ról, és a többiekről a következő teaser videóban, amit a második előzetes előtt mutattak be.

  • Publishedaugusztus 10, 2016

Még közelibb képet kapunk Jyn Erso-ről, Captain Cassian Andor-ról, és a többiekről a következő teaser videóban, amit a második előzetes előtt mutattak be.

Az olimpiai hetet választották, hogy bemutassák a következő trailert a filmhez. Az amerikai NBC csatorna fogja csütörtökön bemutatni a Rogue One második előzetesét. Már csak egy napunk van addig, de szerencsére nem lesz a mai nap sem előzetesmentes. A hajnalban bemutatott 15 másodperces kis szösszenet már hangolódik a teljes értékű holnapi bemutatóra, új képsorok, új karakterek, és új kellékek is feltűnnek benne.

A teaser anyagban első sorban Jyn Erso (Felicity Jones), Chirrut Imwe (Donnie Yen), Baze Malbus (Wen Jiang) és Captain Cassian Andor (Diego Luna) látható, de az új U-Wing hajót, illetve a K-2SO névre keresztelt droid-ot is megpillanthatjuk. (A K-2SO-t borítását egyébként Alan Tudyk öltötte magára.)

K-2SO droid
Alan Tudyk öltötte magára K-2SO jelmezét

A Zsivány Egyes cselekményei egy új helyszínen fognak játszódni, amit a Jedik szentélyének is neveznek, a Jedha bolygón. Gareth Edwards rendező elmondta, hogy a bolygó amolyan zarándokhely, ahová azok az emberek járnak, akik hisznek az Erőben. A helyszínt a Közel-Kelet mesés látványvilága inspirálta, a török építészet, hasonlóan Mekkához, és Jeruzsálemhez. A Zsivány Egyes előtt Jedha egy spirituális hely volt a Jedi Rendnek, amíg a Birodalom uralma alá nem hajtotta.

Gareth Edwards elárulta, hogy van valami fontos a Jedik és a Jedha-i Lázadók között. Jelentek meg olyan feltételezések is, hogy itt bányásszák azokat a kristályokat, amiket fénykardok készítésére használnak fel. Logikus is lenne, ugyanis ezek a „kyber-kristályok” működtetik a Halálcsillag fő fegyverét is. Júniusban erről hírek is jelentek meg, hogy a Death Trooper néven megismert fekete ruhás rohamosztagosok valamiféle „bányászi” feladatot töltenek be a bolygón, ők készítik elő a kristályokat. Természetesen ezeket nem erősítették meg, de reméljük, hogy hamarosan többet is megtudunk ezekről a kyber-kristályokról.

Addig is, ha még nem láttátok a teaser videót, akkor a lap tetején kattintsatok a videóra!

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.