Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet – Amit Darth Vader visszatérése mellett még megtudtunk

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy az Entertainment Weekly felfedte a sötét nagyurat, de más dolgokról is árulkodott az újság.

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy az Entertainment Weekly felfedte a sötét Nagyurat, de más dolgokról is árulkodott az újság.

A Godzilla film rendezője, Gareth Edwards mindent megtesz annak érdekében, hogy az első spinoff elnyerje a Disney, és majd a nézők tetszését is. A filmet jelenleg még forgatják, több jelenetet is újra vesznek, hogy a kirakós minden darabja passzoljon a harmadik és negyedik filmhez. Elárulták, hogy a Rogue One: A Star Wars story 10 perccel az Egy új remény előtt fejeződik be.

Az Entertainment Weekly júliusi számából sok-sok dologra derül fény, köztük arra is, hogy Darth Vader szerepelni fog a mellékszálban, mégsem lesz egy Skywalker nélküli film? Nagyon úgy fest.

Az újság megmutatta a címlapot, ahol az új típusú TIE-vadász, illetve a birodalmi lépegető is látható. De az utóbbit már az előzetesben is láthattuk egy röpke perc erejéig. A lap főoldalán ki más kapná a legnagyobb helyet, mint a film főhőse, Jyn Erso (Felicity Jones), aki a Lázadókat fogja vezetni a Birodalom ellen. Az ew.com azt is megerősítette, hogy Mads Mikkelsen fogja játszani Jyn édesapját, akit mind a két oldal magáénak szeretne tudni.

A Birodalommal Diego Luna, Jiang Wen, Donnie Yen, Riz Ahmed, Forest Whitaker, Alan Tudyk és természetesen Felicity Jones veszi fel a harcot, de az újság azt is elárulta, hogy egy csapat egyik tagjával már találkozhattunk. Szóval egy, az előző részekben ismert színész fiatalított változata fog feltűnni.

A film gonoszáról továbbra is nagyon keveset tudni, róla nem árult el annyit az újság, mindössze annyit, hogy az Uralkodó előtt szeretne bizonyítani.

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: A függetlenség napja: Feltámadás

Next Article

Justice League - Egy filmet kapunk, 35 mm-en

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!