Főoldal Játékok Zseniális trailerrel jelentkezett a Desperados III
Játékok

Zseniális trailerrel jelentkezett a Desperados III

A gyerekkorba repítenek vissza az új képsorok.

421

A sztereotípia szerint amíg a kislányok babáznak, addig a kisfiúk autóznak, vagy…. katonásdit játszanak. Ki ne játszott volna “kisembereset” zsenge ifjúkorában a családi szőnyegen elterpeszkedve és átvéve a hatalmat a nappali fölött? Pontosan erre épít a Desperados III új trailere is. S ennek kapcsán rögtön le is esik az embernek a párhuzam, meg a közhely, hogy az ember nem változik sokat. Valójában még mindig gyerekek vagyunk (s talán örökké meg is maradunk annak), csak a játék változott, például ez esetben egy taktikai-akcióvá.

A játékról magáról már többször beszámoltunk, a június 16-án érkező új Desperados epizód 13 év után veszi fel a vonalat, a stílusban igen otthonosan mozgó Mimimi Games (Shadow Tactics) gárdája által. Az eddigi anyagok bőven megmutatták már a gameplayt, a mostani viszont a hangulathoz ad hozzá jelentős módon.

Az pedig szintén érdekes, hogy az egész hogy készült. Nem, nem CGI-vel futottak neki, hanem valós terepasztalt használtak, vagyis klasszikus módon. Alant látható, hogy a kis filmecske miképp is készült el. Ezek után még inkább várjuk a játékot.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.