Főoldal Filmek Zack Snydert arról kérdezték, hogy James Gunn és Peter Safran vezetőse alatt visszatér-e a DC-hez
Filmek

Zack Snydert arról kérdezték, hogy James Gunn és Peter Safran vezetőse alatt visszatér-e a DC-hez

Zack Snyder még visszatérhet a DC Univerzumhoz?

451
Zack Snyder

Az utóbbi időben gyökeres változáson ment keresztül a Warner Bros. Discovery, és azon belül is a DC Univerzum. Ahogy az várható volt, a nagy változások után Zack Synder neve ismét szóba került, és a DC Studios frissen kinevezett vezetői után Az Igazság Ligája egykori rendezője nem zárkózik el a lehetőségtől, hogy a jövőben visszatérjen a DC-hez.

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája tavaly bemutatott rendezői változata után a Warner Bros. világossá tette, hogy nem folytatják Snyder történetét, és szeretnének lezárni a SnyderVerse néven ismertté vált univerzumot. A status quo azonban megváltozott James Gunn és Peter Safran érkezésével, s ezzel akár Snyder előtt is megnyílhat a lehetőség a visszatérésre.

Snyder és Gunn a múltban már dolgoztak együtt, és állítólag még jóban is vannak, szóval sokakban felmerült a kérdés, hogy a megosztó direktor kap-e lehetőséget az új DC-nél? Snydert egy videóinterjú során kérdezték erről a lehetőségről, de okosabbak nem lettünk ebből az interjúból. Ahogy a mondás is tartja, a remény hal meg utoljára.

Amennyire én tudom, ami nagyon kevés, teszem a dolgom, és még senki nem hívott fel vagy ilyesmi. Szóval én csak a legjobbakat kívánom nekik, és remélem, hogy jó filmeket csinálnak.

Zack Snyder

Mozgalmas időszak előtt áll Snyder, nehéz lenne belesűríteni a naptárába egy új DC-projektet, de valószínűleg, ha visszatér, nem most fog. Gunn korábban már tisztázta, hogy Safran igazgatótársával még csak most kezdték el tervezni a DC Univerzum következő szakaszát. Egy darabig nem fognak részleteket megosztani a tervekről, egy átfogó nagy vizsgálat kezdődött, hogy kitalálják a következő fejezetet, ugyanakkor Gunn azt is elárulta, figyelni fogják a rajongói kéréseket. Magyarul Snyder visszatérése opcionális, a rendező nem zárkózik el a lehetőségtől, várja, hogy a telefon megcsörrenjen.

Batman Superman ellen
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

300
Sorozatok

Előzménysorozatot kap a 300, és Zack Snyder is érdekelt lehet benne

Zack Snyder nagysikerű 300 című filmjének története most sorozattal egészül ki.

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.