Főoldal Filmek Zack Snyder románcot szőtt volna Bruce Wayne és Lois Lane köré, ám a Warner nemet mondott az ötletre
Filmek

Zack Snyder románcot szőtt volna Bruce Wayne és Lois Lane köré, ám a Warner nemet mondott az ötletre

Egy szerelmi háromszög bontakozott volna ki a filmben.

515
Lois Lane

Noha a rajongók már több mint 3 éve kampányolnak a Snyder Cut bemutatásáért, eleinte kevés bennfentes hitt abban, hogy ez valaha is meg fog történni. Tavaly mindenkit megdöbbentett a Warner Bros. bejelentése, mely szerint Az Igazság Ligája egy 4 órás filmként fog felkerülni az HBO Maxra.

Alig néhány héttel a film bemutatója előtt a Vanity Fair újabb érdekességet tárt fel a filmből. Snyder arról mesélt, hogy a film korai fázisában bedobott egy olyan ötletet a stúdiónak, amiben Bruce Wayne és Lois Lane között romantikus kapcsolat alakult ki. Ez azonban nem nyerte el a Warner tetszését, ezért nem került bele a filmbe, s végül az egész ötletet dobták.

Rengeteg kritikát kapott a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, miután a stúdió alapjaiban változtatta meg a DC Moziverzum jövőjét. Ez a nagy változás hatással volt Az Igazság Ligája című filmre is, ami így sokkal rövidebb és viccesebb lett. De a készítőknek egy másik ötlete is támadt. Az egyik ilyen elvetett ötlet volt, hogy Lois Lane és Bruce Wayne között romantikus kapcsolat alakuljon ki, miután Superman meghalt az előző részben.

Az volt a szándék, hogy Bruce beleszeret Loisba, majd rádöbben, hogy egyetlen módon lehet megmenteni a világot, ha újjáélesztik Supermant. Szóval Brucenak volt egy őrült konfliktusa, mert természetesen Lois még szerette Supermant. Egy ilyen beszélgetésre került sor, ahol Bruce azt mondta Alfrednak, hogy „Soha nem volt életem a barlangon kívül. Soha nem képzeltem el egy világot számomra ezen túl. De ez a nő elgondolkodtat, hogy ha összehozom ezt az istenekből álló csapatot, akkor a munkám beteljesül. Felhagyhatok vele. Megállhatok.” És természetesen ezt nem dolgoztuk ki.

Zack Snyder

Arra nem derült fény, hogy a Warnernek miért nem tetszett ez az ötlet, holott kiváló mellékszálat eredményezett volna a szerelemi háromszög. Bármennyire is szeretnénk, természetesen ez nem került bele a rendezői változatba sem, amit világpremierrel egy időben március 18-án fognak bemutatni az HBO Go-n.

Az Igazság Ligája
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változata új alcímet kapott az R-besorolás miatt

A Rebel Moon lehet jobb több erőszakkal, vérrel és még több lassított...