Ben Affleck Batman

Zack Snyder megölte volna Batmant Az Igazság Ligája egyik folytatásában

Zack Snyder, az egykori DC Moziverzum rendezője megerősítette, tervben volt, hogy megölik Ben Affleck Batmanjét.

Zack Snyder, az egykori DC Moziverzum rendezője megerősítette, tervben volt, hogy megölik Ben Affleck Batmanjét.

Zack Snyder egy ötrészes történetet tervezett a DC Moziverzum számára, melyben Ben Affleck Batman karakterét megölték volna – tudtuk meg egy bejegyzésből. Snyder úgy tervezte, hogy Az Igazság Ligája egyik folytatásában Darkseid végzett volna a Sötét Lovaggal.

Zack Snyder távozása után nem beszélt nyilvánosság előtt a későbbi tervekről, azonban Az Igazság Ligája koncepciókért felelős munkatársa az év elején már megosztott pár dolgot a Snyder terveiről, hogy a rendező milyen irányba vitte volna a történetet, köztük azt, hogy Snyder egy ötrészes folytatást szeretett volna készíteni. A történet Az acélember második részével kezdődött volna, ami a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala és Az Igazság Ligája folytatása lett volna, hogy végső soron Batman feláldozza magát a Darkseid-del vívott harcban. Darkseidre már Az Igazság Ligájában kaptunk utalást, Steppenwolf vezette volna fel a karaktert Snyder víziójában, de erre ilyen formában biztosan nem kerül sor, hiszen Joss Whedon és a stúdió teljesen átírta a DC Moziverzumot, projekteket töröltek, és hát tudjuk, még Az Igazság Ligáját is alaposan újraírták.

Egy rajongó előrevetítette azt, hogy Snyder által elgondolt történetszál fináléjában megölték volna Batmant, amit a rendező megerősített.

Talán ezt a képet sohasem kapjuk meg, annak fényében sem, hogy Matt Reeves érkezésével Batman szerepe is megváltozott az univerzumban. Hivatalosan még mindig Ben Affleck játssza Batmant az önálló részben, azonban Reeves többször utalt már rá, hogy a szerepet szeretné egy fiatal színésznek adni, akivel hosszabb távon számolhatnak, és az is Affleck maradása ellen szól, hogy pletykák szerint az önálló rész nem része a Worlds of DC világnak, ezek után nem sok értelme van megtartani a színészt. Hamarosan megtudjuk az igazságot, hiszen jövő nyáron kezdik forgatni a The Batman projektet.

Total
5
Shares
Previous Article

Súlyosabb támadást szenvedett a Facebook, mint elsőre gondolták

Next Article

Miles Teller is csatlakozott a Top Gun: Maverick második részhez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!