Főoldal Filmek Zack Snyder két képet is megosztott a zombis heist filmből, az Army of the Deadből
Filmek

Zack Snyder két képet is megosztott a zombis heist filmből, az Army of the Deadből

Ők fogják megmenteni az élőket a zombiktól?

592
Army of the Dead

A Netflix az idei évben tervezi bemutatni Zack Snyder rendezőtől az Army of the Dead című poszt-apokaliptikus világban játszódó heist filmet. Még semmit sem mutattak nekünk a filmből, de a hírek szerint januárban végre befut a trailer is, most pedig az egyik nagy külföldi lapban osztott meg két képet a film főszereplőiről.

Az Entertainment Weekly tette közzé a képeket. Az első képen Dave Bautista és Ella Purnell karakterei kapták a főszerepet, Scott Ward és Kate. De nemcsak a karaktereket, hanem a film hangulatát is szemügyre vehetjük a képeken. A jelek szerint James Cameron A bolygó neve: Halál filmje nagy benyomást hagyott Snyderben, hiszen a jelenet tónusa is nagy hasonlóságot mutat a klasszikus folytatással, akárcsak a jelmezek. A főszereplők azonban nem idegenekkel, hanem a holtak seregével, zombikkal harcolnak.

Ha egy tiszta zombis zűrzavarra vártál, teljes mértékben megkapod majd. Ezen felül pedig igazán fantasztikus karaktereket kapsz egy fantasztikus utazással. Meg fogja lepni az embereket, hogy nagyon sok lesz a melegség és az igazi érzelem ezekkel a kiváló karakterekkel.

Zack Snyder
image?url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.io%2Fwp content%2Fuploads%2Fsites%2F6%2F2021%2F01%2F04%2FAOTD 072419 08502RC20 20CC f
image?url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.io%2Fwp content%2Fuploads%2Fsites%2F6%2F2021%2F01%2F05%2FAOTD 081519 20780R520 20CC20 20V2 fB

Az Army of the Deadet jegyezhetjük Snyder visszatérésének is a műfajhoz, aki a 2006-as Holtak hajnala után most először forgat horrort. Pletykálnak arról, hogy a film esetleg lehet a klasszikus történet folytatása is, mivel Snyder korábban „szellemi utódként” emlegette a 2004-es filmet. A jelek szerint egy új franchise alapjait készülnek lefektetni az Army of the Dead előzményével, amihez már az előzményfilmet is leforgatták, mellette pedig egy animációs sorozatot is berendelt a Netflix Dave Bautista főszereplésével. Magáról a filmről annyit tudni, hogy a káosszal sújtott Las Vegasban járunk, amikor egy férfi összeállít egy zsoldosokból álló csapatot, hogy behatoljanak a karanténzónába, és véghez vigyék életük legnagyobb lopását. Bautista mellett Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, vagy Tig Notaro kap még szerepet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder a Rebel Moon rendezői vágását új címekkel augusztusban mutatja be a Netfix

Kaptunk megjelenési időpontot és játékidőket is a Rebel Moon rendezői változataihoz.

300
Sorozatok

Előzménysorozatot kap a 300, és Zack Snyder is érdekelt lehet benne

Zack Snyder nagysikerű 300 című filmjének története most sorozattal egészül ki.

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változata új alcímet kapott az R-besorolás miatt

A Rebel Moon lehet jobb több erőszakkal, vérrel és még több lassított...