Army of the Dead

A Netflix berendelte Zack Snyder rendezőtől az Army of the Dead előzményét és egy animációs sorozatot

A halál előzménye készül.

Úgy látszik, hogy a Netflix és Zack Snyder egy új franchise alapjait rakják le az Army of the Dead-del. Még még be sem mutatták a filmet, de máris berendeltek belőle egy előzményt, illetve egy animációs sorozatot. A Deadline értesülései szerint a világ legnagyobb streamingszolgáltatója zöld lámpát adott a rendező előtt, hogy az előzményfilm mellett egy olyan animációs sorozaton is dolgozik, amit a film karaktereiről mintáz.

A filmről mindössze annyit tudni, hogy a káosszal sújtott Las Vegasban járunk, amikor egy férfi összeállít egy zsoldosokból álló csapatot, hogy behatoljanak a karanténzónába, és véghez vigyék életük legnagyobb lopását. A csapatot olyan sztárok erősítik, mint Dave Bautista, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, vagy Tig Notaro. Utóbbi nemrég állt zsoldosnak Chris D’Elia helyén, miután a komikust szexuális zaklatással vádolják. Az előzményfilmről annyit tudni, hogy az eredeti részben is szerepet játszó Matthias Schweighöfer karakteréről, Ludwig Dieter-ről fog szólni, de színészkedés mellett Schweighöfer a rendezői székben is kipróbálja magát.

Emellett az animációs sorozat Dave Bautista karakteréről fog szólni. Scott Ward kénytelen szembenézni a vírus forrásával. Zack Snyder két részt vállal a sorozatnál a showrunner Jay Olivia oldalán. A sorozatban visszatér Anna de la Reguera, Tig Notaro, Omari Hardwick és Ella Purnell.

A nagy bejelentéssel kapcsolatban Snyder úgy fogalmazott, hogy…

Hihetetlenül izgatott vagyok a lehetőség miatt, hogy újra a Netflix partnereként terjeszthetem ki az Army of the Dead univerzumot egy nemzetközi előzménnyel, illetve egy animációs sorozattal. Remek együttműködés volt, és nagyon örülök, hogy a Netflix ezt akkora IP-nek látnak, mint mi.Zack Snyder

Pontos megjelenési dátum nincs az Army of the Dead neve mellett, de sokan úgy gondolják, még 2020-ban felkerülhet a műsorra.

Total
1
Shares
Previous Article
Brie Larson

A Marvel Kapitány előtt Brie Larson két másik Marvel-film meghallgatására is elment

Next Article

TESZT: Wasteland 3

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!