Wide Screen
Image default
Filmek

Zack Snyder következő filmje egy zombis film lesz a Netflixen

Megvan, hogy mi lesz Zack Snyder következő filmje, amit nem a mozivásznon, hanem a Netflix streamingszolgáltáson fognak bemutatni.

Nemcsak az derült ki, hogy mi lesz Az Igazság Liga rendezőjének következő filmje, hanem arra is rávilágítottak, hogy Zack Snyder egészen a gyökerekhez tér vissza, egy újabb horrorfilmet fog forgatni, méghozzá a világ legnagyobb streamingszolgáltatás közbenjárásával. A Netflixen kerül bemutatásra az Army of The Dead című horror.

Snyder lánya tragikus halála után hagyta el Az Igazság Ligája forgatását, de most kész arra, hogy visszatérjen a kamera túloldalára. A The Hollywood Reporter készített interjút a rendezővel:

Azt gondoltam, hogy ez egy remek lehetőség, hogy két kézzel túrjak bele valamibe, ami szórakoztató, epik és őrült a lehető legjobb értelemben. Ez egy olyan lehetőség, amiben önfeledten kifejezhetem magam. Ez lesz a leglazább, legönironikusabb – de nem az a kamerába kacsintós – legfalhozvágósabb zombis őrület, amit valaha készült. Ehhez fogható szabadságot eddig soha nem hagytak nekem.

Zack Snyder

A káosszal sújtott Las Vegasban járunk, amikor egy férfi összeállít egy zsoldosokból álló csapatot, hogy behatoljanak a karanténzónába, és véghez vigyék életük legnagyobb lopását. És ami ezután történni fog, túltesz minden korábbi képzeletükön, mert zombik nehezítik meg a dolgot. Mint kiderült, az ötlet már évekkel korábban felmerült, de akkor a Warner veszni hagyta a projektet, most azonban a Netflix 90 millió dollárral támogatja a heist produktumot. Az Army of The Dead még nem kapott megjelenési dátumot.

Még több a témában...

Szükség van Az Igazság Ligája újraforgatásaira

Minden eddignél sötétebb és erőszakosabb Megtorlóra számíthatunk

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Az Igazság Ligája

Orosz Ferenc

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább