Army of the Dead

Zack Snyder már az Army of the Dead: The Prequel forgatásával is végzett, amiről még egy képet is megosztott

Zack Snyder új filmjének előzményét is leforgatták.

A rendező közösségi oldalán osztott meg egy képet, amiben megerősítette, hogy az új filmje, az Army of the Dead előzményének forgatásával is elkészültek. Noha még semmit sem láttunk a filmből – amiről azt beszélik, hogy 2021 nyarán jön ki -, de már egy előzményfilmet is leforgatták hozzá, aminek premierjére szintén jövőre kerülhet sor a Netflix streamingszolgáltatón.

A közösségi oldalán közzétett képen Nathalie Emmanuel, Stuart Martin, Guz Khan, Ruby O’Fee és Matthias Schweighöfer főszereplőket látni. Továbbra sem tudni, hogy pontosan miről fog szólni a sorozat, de a címből kiindulva várhatóan több olyan karaktert megismerünk majd, akik szerepet kapnak a „folytatásban”.

Az Army of the Deadet jegyezhetjük Snyder visszatérésének is a műfajhoz, aki a 2006-as Holtak hajnala után most először forgat horrort. Pletykálnak arról, hogy a film esetleg lehet a klasszikus történet folytatása is, mivel Snyder korábban „szellemi utódként” emlegette a 2004-es filmet. A jelek szerint egy új franchise alapjait készülnek lefektetni az Army of the Dead előzményével, hiszen nem elég, hogy előzményt kap egy film, de már egy animációs sorozatot is berendelt a Netflix Dave Bautista főszereplésével.

A filmről mindössze annyit tudni, hogy a káosszal sújtott Las Vegasban járunk, amikor egy férfi összeállít egy zsoldosokból álló csapatot, hogy behatoljanak a karanténzónába, és véghez vigyék életük legnagyobb lopását. A csapatot olyan sztárok erősítik, mint Dave Bautista, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, vagy Tig Notaro. Utóbbi nemrég állt zsoldosnak Chris D’Elia helyén, miután a komikust szexuális zaklatással vádolják. Az előzményfilmről annyit tudni, hogy az eredeti részben is szerepet játszó Matthias Schweighöfer karakteréről, Ludwig Dieter-ről fog szólni, de színészkedés mellett Schweighöfer a rendezői székben is kipróbálja magát.

Total
38
Shares
Previous Article
Anya Taylor-Joy

Kitűzték a Mad Max: A harag útja spin-off, a Furiosa bemutatóját

Next Article

A KFC tényleg csinált egy "konzolt"!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!