Főoldal Filmek Zack Snyder már az Army of the Dead: The Prequel forgatásával is végzett, amiről még egy képet is megosztott
Filmek

Zack Snyder már az Army of the Dead: The Prequel forgatásával is végzett, amiről még egy képet is megosztott

Zack Snyder új filmjének előzményét is leforgatták.

614
Army of the Dead

A rendező közösségi oldalán osztott meg egy képet, amiben megerősítette, hogy az új filmje, az Army of the Dead előzményének forgatásával is elkészültek. Noha még semmit sem láttunk a filmből – amiről azt beszélik, hogy 2021 nyarán jön ki -, de már egy előzményfilmet is leforgatták hozzá, aminek premierjére szintén jövőre kerülhet sor a Netflix streamingszolgáltatón.

A közösségi oldalán közzétett képen Nathalie Emmanuel, Stuart Martin, Guz Khan, Ruby O’Fee és Matthias Schweighöfer főszereplőket látni. Továbbra sem tudni, hogy pontosan miről fog szólni a sorozat, de a címből kiindulva várhatóan több olyan karaktert megismerünk majd, akik szerepet kapnak a „folytatásban”.

Az Army of the Deadet jegyezhetjük Snyder visszatérésének is a műfajhoz, aki a 2006-as Holtak hajnala után most először forgat horrort. Pletykálnak arról, hogy a film esetleg lehet a klasszikus történet folytatása is, mivel Snyder korábban „szellemi utódként” emlegette a 2004-es filmet. A jelek szerint egy új franchise alapjait készülnek lefektetni az Army of the Dead előzményével, hiszen nem elég, hogy előzményt kap egy film, de már egy animációs sorozatot is berendelt a Netflix Dave Bautista főszereplésével.

A filmről mindössze annyit tudni, hogy a káosszal sújtott Las Vegasban járunk, amikor egy férfi összeállít egy zsoldosokból álló csapatot, hogy behatoljanak a karanténzónába, és véghez vigyék életük legnagyobb lopását. A csapatot olyan sztárok erősítik, mint Dave Bautista, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, vagy Tig Notaro. Utóbbi nemrég állt zsoldosnak Chris D’Elia helyén, miután a komikust szexuális zaklatással vádolják. Az előzményfilmről annyit tudni, hogy az eredeti részben is szerepet játszó Matthias Schweighöfer karakteréről, Ludwig Dieter-ről fog szólni, de színészkedés mellett Schweighöfer a rendezői székben is kipróbálja magát.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder a Rebel Moon rendezői vágását új címekkel augusztusban mutatja be a Netfix

Kaptunk megjelenési időpontot és játékidőket is a Rebel Moon rendezői változataihoz.

300
Sorozatok

Előzménysorozatot kap a 300, és Zack Snyder is érdekelt lehet benne

Zack Snyder nagysikerű 300 című filmjének története most sorozattal egészül ki.

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változata új alcímet kapott az R-besorolás miatt

A Rebel Moon lehet jobb több erőszakkal, vérrel és még több lassított...