Főoldal Filmek Zack Snyder elárulta, hány óra extrát jelent a Rebel Moon rendezői változata
Filmek

Zack Snyder elárulta, hány óra extrát jelent a Rebel Moon rendezői változata

A Rebel Moon bizony kap rendezői változatot, és már tudjuk, időben mennyit jelent ez.

201
Rebel Moon
Forrás: Netflix

Az évek során Zack Snyder védjegyévé vált a rendezői vágás, és ez nem lesz másképp a Rebel Moon című kétrészes sci-fi űreposz esetében sem. A Rebel Moon Part One – A Child of Fire premierjére idén decemberben kerül sor a Netflixen, most azonban Snyder elárulta, hogy mennyivel lesz hosszabb a rendezői vágás.

Alig pár napja jött ki a Rebel Moon első nagy, feliratos előzetese, újabb részletet tudtunk meg az év végén debütáló sci-firől. Snyder állítása szerint közel egy órával több lesz a film, ha a rendezői vágást választjuk majd, de a rendező arról is beszélt a Netflix Tudum oldalán megjelent interjújában, hogy miért lett olyan fontos számára a rendezői vágás.

A rendezői vágás közel egy órányi extra tartalmat tartalmaz, így azt hiszem, ez egy legitim extended universe verzió. Tényleg sok mindent láthatsz. Egyszerűen csak sokkal festőibb az egész. A rendezői [vágás] egy mélymerülés, amit hírhedten végigkísérte a karrierem. Nem tudom, hogyan kerültem bele ebbe a rendezői vágás dologba, de annyit elárulhatok, hogy számomra a rendezői vágások mindig olyasvalami dolgot takartak, amiért a múltban meg kellett küzdenem, és senki sem akarta.

Zack Snyder

Snyder nem csak azt tervezi, hogy mindkét részhez érkezik majd a rendezői vágás, de azt is elárulta, hogy a kezdetektől erre készült. A kifejezetten erre készült, és a jeleneteket úgy dolgozták ki, hogy azok jobban mutassanak majd. Ebből akár következhet az is, hogy végtelenül elnyújtott, lassított felvételeket láthatunk majd harcközben, ahogy azt már megszokhattuk Snydertől az évek alatt.

A Rebel Moon lesz Snyder saját Star Wars-univerzuma

Snyder saját Star Wars-univerzumot készül építeni a Rebel Moon-nal. Eredetileg a Lucasfilmnek évekkel ezelőtt tett javaslatot, ám a stúdió elvetette azokat, és most annak alapján készül a Netflix űreposza. A történet elsősorban Korát (Sophia Boutella) követi, aki az Imperium, az Anyavilág kegyetlen és korrupt kormányának hadseregének tagjaként keresi a megváltást a múltja miatt. A csillagok minden tájáról harcosokat keres, akik hajlandóak kiállni a brutális rendszer ellen, hogy megvédjék Veldt holdját az Imperium erőitől, amelyeket a zsarnoki Balisarius régens (Fra Free) és megbízható végrehajtója, Atticus Noble admirális (Ed Skrein) vezet.

Boutellával szemben Djimon Hounsou kap szerepet, aki az Imperium egykori társát, Titus tábornokot alakítja majd, aki segít Korának a hadsereg ellen vezetni a harcosok szedett-vedett csapatát. A szereplőgárda egyébként tele van sztárokkal, köztük Charlie Hunnam, Michiel Huisman, Staz Nair, Doona Bae, Ray Fisher, Cleopatra Coleman, E. Duffy, Anthony Hopkins, Jena Malone.

Rebel Moon
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Terminátor: Sötét végzet
Sorozatok

Linda Hamilton nagy rajongója a sorozatnak, de nem fogja megnézni Stranger Things 5. évadát

Linda Hamilton kulcsszereplőt játszik a Stranger Things 5. évadában, de egy bizonyos...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Kiderítették, mikor kezdődik a Tőrbe ejtve 3. forgatása

Rian Johnson keményen dolgozik a Tőrbe ejtve 3. részén.