Főoldal Előzetesek A Netflix bemutatta a Rebel Moon, Zack Snyder űreposzának első nagy előzetesét
Előzetesek

A Netflix bemutatta a Rebel Moon, Zack Snyder űreposzának első nagy előzetesét

Nézd meg magyar felirattal a Rebel Moon első előzetesét; és premierdátumot kapott a 2. rész is.

42

Hivatalosan is kitűzték a dátumot Zack Snyder régóta készülő Rebel Moon című űroperájának második részéhez, és ahogy a rendező ígérte, nem telik el sok idő a két rész között. A Netflix idén karácsonykor a Rebel Moon Part 1: A Child of Fire (A tűz gyermeke) néven mutatja be, majd a 2. részt 2024. április 19-én Rebel Moon Part 2: The Scargiver címen.

Snyder saját Star Wars-univerzumot készül építeni a Rebel Moon-nal. Eredetileg a Lucasfilmnek évekkel ezelőtt tett javaslatot, ám a stúdió elvetette azokat, és most annak alapján készül a Netflix űreposza. A történet elsősorban Korát (Sophia Boutella) követi, aki az Imperium, az Anyavilág kegyetlen és korrupt kormányának hadseregének tagjaként keresi a megváltást a múltja miatt. A csillagok minden tájáról harcosokat keres, akik hajlandóak kiállni a brutális rendszer ellen, hogy megvédjék Veldt holdját az Imperium erőitől, amelyeket a zsarnoki Balisarius régens (Fra Free) és megbízható végrehajtója, Atticus Noble admirális (Ed Skrein) vezet.

Boutellával szemben Djimon Hounsou kap szerepet, aki az Imperium egykori társát, Titus tábornokot alakítja majd, aki segít Korának a hadsereg ellen vezetni a harcosok szedett-vedett csapatát. A szereplőgárda egyébként tele van sztárokkal, köztük Charlie Hunnam, Michiel Huisman, Staz Nair, Doona Bae, Ray Fisher, Cleopatra Coleman, E. Duffy, Anthony Hopkins, Jena Malone, C.

Miért lett kétrészes a Rebel Moon?

Snyder eleinte úgy tervezte, hogy egy részben el tudja mesélni a Rebel Moon történetét. Eredetileg egyetlen hatalmas űreposznak tervezte, amely számos karaktert bemutat, és kibontja Kora történetét egy hosszú játékidő alatt. Deborah Snyder producer azonban részletezte, hogy a Netflix volt az, aki rövidebb filmet akart, ami arra késztette a rendezőt, hogy az eredeti egyrészes film helyett kér külön részben mesélje el a saját Star Wars-világát, ami jobban megfelel a streamingszolgáltató kívánságainak. Bár csak két részről van szó, a Netflix azonban négy filmet kap, mivel mindkét részből készül kibővített, R-besorolású vágás, amelyet a rendező azoknak ajánl, akik “mélyebb, keményebb élvezetre” vágynak az általa teremtett világban.

Rebel Moon első részét 2023. december 22-én fogja bemutatni a Netflix.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...