Wide Screen
BRÉKING Előzetesek

Zachary Levi megmutatja, hogyan váljunk szuperhőssé a Shazam! legújabb trailerében

Befutott a Shazam! második előzetese, ami legalább annyira szórakoztató, mint az első volt.

Befutott a Shazam! második előzetese, ami legalább annyira szórakoztató, mint az első volt.

A rajongók hónapok óta várnak a Shazam! legújabb előzetesére, amit a korábbi hírekkel ellentétben nem februárban, hanem csak most mutattak be. A Warner Bros. egy új fejezetet nyit a Shazam! mozifilmmel a DC alkotások sorában, hiszen a főhősünk amolyan deadpoolos beszólásaival fogja szórakoztatni a rajongókat, nem pedig a látvánnyal és a véres akciójeleneteivel.

Az első előzetesben már láttuk, hogy a fiatal Billy Batson (Asher Angel) élete hogyan változik meg egyik napról a másikra, mikor kimondja a Shazam varázsszót, azonban hogy szuperhőssé váljon, előbb meg kell tanulnia az alapleckéket, köztük a repülést, és boldogulni a szuperhősszerkóval.

Meglehetősen nagy volt a csend a Shazam! körül, a stúdió nem vitte túlzásba a kampányt, azonban látva az első és a második előzetest, könnyen elképzelhető, hogy a DC egyik legszórakoztatóbb alkotását láthatjuk egy hónap múlva a mozikban. Talán az erős tónusváltás miatt tart egy kicsit a stúdió, de amit eddig mutattak a filmből, semmi ok az aggodalomra, mert a Shazam! egy könnyed felüdülés lehet a komor és sötét DC Moziverzumból.

A Warner és DC páros 2019-ben mindössze két filmet fog bemutatni a mozikban az eredeti háromhoz képest, az áprilisban érkező Shazam!-ot és az októberre kitűzött Joker-filmet Joaquin Phoenix főszereplésében. A terv az volt, hogy november elején a Wonder Woman 1984-et is bemutatják, azonban a stúdió jobbnak látta, ha a Disney erős felhozatala miatt inkább eltolják a premiert, s csak 2020 júniusában köszönthetjük a Csodanő második kalandját.

Még több a témában...

David Ayer szerint a Deadpool miatt csináltak vígjátékot az Öngyilkos osztagból

Kévés Bence Mihály

Valójában Henry Cavill és a Warner közötti beszélgetésre nem került sor, bár a stúdió szeretné, ha Superman visszatérne

Kévés Bence Mihály

Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat