Wide Screen
Image default
Filmek

X-Men: Dark Phoenix – Michael Fassbender visszatér?

Bár a hivatalos bejelentés még várat magára, de a legújabb források szerint Michael Fassbender ismét csatlakozik James McAvoy-hoz a Dark Phoenix filmben!

Bár a hivatalos bejelentés még várat magára, de a legújabb források szerint  Michael Fassbender ismét csatlakozik James McAvoy-hoz a X-Men: Dark Phoenix filmben!

A mérsékelten sikeres X-Men: Apokalipszis után a 20th Century Fox féle X-Men univerzum sorsa igencsak kétséges lett, azonban nemrégiben megerősítést nyert, hogy a következő három film a Deadpool 2, a New Mutants és a Dark Phoenix lesznek. Az első két filmről már szivárogtak infók, de a főnix történet körül igen nagy volt a csend. Annyit lehetett sejteni, hogy a sztori az Apokalipszis eseményei után veszi fel a fonalat. Illetve az is kiderült, hogy James McAvoy visszatér majd Xavier Professzor szerepére, de a New Mutants filmben már nem szerepel.

Most viszont, az MTV-s Josh Horowitz szerint Michael Fassbender visszatérése is bizonyossá vált. Hasonlóan filmbéli partneréhez, ő is csak ebben a filmben szerepel majd és a New Mutants-ban nem.

Persze ezt a kijelentést azért a hivatalos bejelentésig fenntartásokkal kell kezelni, de annyi biztos hogy nehéz lenne elképzelni McAvoy megjelenését Fassbender nélkül. Azonban Jennifer Lawrence szerepléséről nincsenek még hírek, de ha azt vesszük alapul, hogy a színésznő kijelentése szerint nem igazán érdekli már a szerep és a franchise, nem sok esélyt látok a visszatérésére.
Az X-Men: Dark Phoenix megjelenését 2018 november 2.-ára tűzték ki.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Tényleg nem vicc, mégis a mozikban fogják bemutatni Az új mutánsokat és már magyar időpontot is kapott

Kévés Bence Mihály

A Disney nem szórakozik tovább, Az új mutánsok nem kap új premiert, online fogják bemutatni

Kévés Bence Mihály

Az X-Men: Sötét Főnix mutatta be a 2019 legnagyobb zakóját, csaknem 133M dollárt buktak rajta

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat