Close


Közelgő események

Filmek

X-Men: Dark Phoenix – Michael Fassbender visszatér?

Bár a hivatalos bejelentés még várat magára, de a legújabb források szerint Michael Fassbender ismét csatlakozik James McAvoy-hoz a Dark Phoenix filmben!

X-Men: Dark Phoenix – Michael Fassbender visszatér?
  • PublishedMay 22, 2017

Bár a hivatalos bejelentés még várat magára, de a legújabb források szerint  Michael Fassbender ismét csatlakozik James McAvoy-hoz a X-Men: Dark Phoenix filmben!

A mérsékelten sikeres X-Men: Apokalipszis után a 20th Century Fox féle X-Men univerzum sorsa igencsak kétséges lett, azonban nemrégiben megerősítést nyert, hogy a következő három film a Deadpool 2, a New Mutants és a Dark Phoenix lesznek. Az első két filmről már szivárogtak infók, de a főnix történet körül igen nagy volt a csend. Annyit lehetett sejteni, hogy a sztori az Apokalipszis eseményei után veszi fel a fonalat. Illetve az is kiderült, hogy James McAvoy visszatér majd Xavier Professzor szerepére, de a New Mutants filmben már nem szerepel.

Most viszont, az MTV-s Josh Horowitz szerint Michael Fassbender visszatérése is bizonyossá vált. Hasonlóan filmbéli partneréhez, ő is csak ebben a filmben szerepel majd és a New Mutants-ban nem.

Persze ezt a kijelentést azért a hivatalos bejelentésig fenntartásokkal kell kezelni, de annyi biztos hogy nehéz lenne elképzelni McAvoy megjelenését Fassbender nélkül. Azonban Jennifer Lawrence szerepléséről nincsenek még hírek, de ha azt vesszük alapul, hogy a színésznő kijelentése szerint nem igazán érdekli már a szerep és a franchise, nem sok esélyt látok a visszatérésére.
Az X-Men: Dark Phoenix megjelenését 2018 november 2.-ára tűzték ki.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.