x
Close


Közelgő események

Filmek

Woody Harrelson bejelentkezett egy Marvel-filmért

Woody Harrelson szót adott, hogy nagy rajongója a képregényfilmeknek és szívesen csatlakozna a Marvel Univerzumhoz.

Woody Harrelson bejelentkezett egy Marvel-filmért
  • Publishedjúnius 12, 2016

Woody Harrelson nagy rajongója a képregényfilmnek, ezt már régóta tudjuk róla, de eddig nem sikerült egy ilyen filmben sem szerepelnie. Szóvá is tette ezt a médiában. És elmondta, hogy szívesen vállalna egy szerepet a Marvel Univerzumban.

Érezhető különbség van a Marvel Univerzum és a DC Comics világa között. Kit melyik vonz jobban. Vannak színészek, akik inkább sötét és komor világban tudnak erőteljesebben kibontakozni, addig mások a vidámabb és kissé szabadabb szuperhős világot kedvelik. És most nagyon úgy fest, hogy az egyik legnagyobb sztár, ki is nézte a neki bejövő univerzumot.

A jó öreg Woody Harrelson bekopogott az egyik stúdió ajtaján, hogy ugyan már, itt vagyok, Oscar-díjam már van, szeretnék csatlakozni a Marvel hősökhöz. Ez elég viccesen hangzik, de a színész nem viccelt, mikor kijelentette, hogy részese akar lenni annak a birodalomnak. A Marvel Comics Universe már többször megcsillogtatta fogát, olyan szupersztárokkal, mint Michael Douglas, Robert Redford, vagy Cate Blanchett, és most Woody Harrelson lehet a következő, akivel találkozunk a Marvel harmadik, vagy esetleg a negyedik fázisában?

Woody Harrelson nem árulta el, hogy melyik Marvel-filmben tűnne fel szívesen, vagy hogy pontosan kit alakítani a vásznon. Lehet úgy van vele, teljesen mindegy kit, csak kapjak már egy szerepet. A Collider tette fel a kérdést a hollywoodi színésznek, hogy meséljen kicsit az MCU lázról.

Az érdeklődésem nagy. Valójában csak részese szeretnék lenni a Marvel Univerzumnak.

Egy biztos, hogy Brie Larson színésznővel már találkozni fogunk a Marvel harmadik fázisában, ugyanis a Marvel Kapitány mozi lepapírozott történet a filmgyárnál, és 2018 július 6.-án érkezik a szőkeség. Sokan úgy vélik, hogy A galaxis őrzői 2-ben Sylvester Stalloneval is találkozhatunk, aki talán Űr-Lord apját fogja játszani? A függetlenség napja: Feltámadás főszereplője, Jeff Goldblum is a hetekben jelentette be, hogy a Thor 3: Ragnarok részben feltűnik Grandmasterként. Szerintünk idő kérdése csak, hogy Woody Harrelson mikor kap szerepet a Marvelnél, és talán már a Fekete párducban vagy a Marvel Kapitányban láthatjuk a színészt.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.