Főoldal Filmek Winston Duke szerint Namor, a Torpedó sokkal valóságosabb, mint Aquaman
Filmek

Winston Duke szerint Namor, a Torpedó sokkal valóságosabb, mint Aquaman

Vajon ki jobb Atlantisz királya, Namor vagy Aquaman?

359
Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!

A nyár közepén a San Diego-i Comic-Conon debütált a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! első előzetese. A videóban többek között először láthattuk a Marvel Atlantisz királyát, Namort, és a rajongók legnagyobb örömére valamiféle antagonistaként fog szerepelni a folytatásban. Természetesen a bejelentés után sokan párhuzamot próbáltak vonni a DC Comics és a Marvel Atlantisz királyáról.

Jason Momoa a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben debütált Aquamanként, majd Az Igazság Ligájában és saját szólófilmjében megismételte a szerepet. A folytatás jelenleg fejlesztés alatt áll, és jövőre kerül a mozikba. Furcsa módon a két karakterben sok közös van. Mindketten Atlantisz uralkodói, legalább az egyik szülőjük ember, míg a másik fél egy tengeri lény, és mindketten a képregények aranykorában születtek. A Fekete Párduc sztárja, Winston Duke azonban úgy véli, hogy Namor, a Torpedó sokkal valóságosabbnak tűnik, mint Aquaman.

A Fekete Párduc-filmekben Winston Duke alakítja M’Bakut; T’Challa egykori riválisát, akiből szövetséges lett. Az LA Timesnak nyilatkozva Duke Aquamanhez hasonlította Namort, és azt mondta, hogy a Marvel karaktere az, aki sokkal valóságosabbnak tűnik, van valóságalapja a karakternek.

A mi verziónkban sokkal valóságosabbnak tűnik, mint az a fickó [Aquaman]. Az MCU verziójában valós kulturális jelentőségre és kulturális hagyományokra alapoztuk meg. Látod a latin-amerikai kontingenst, ami vizuálisan is jelen van. Ryan Coogler alkotása a Marvel filmes felhozatalán belül kötődik a mély tisztelet és valós dolgokhoz. Szóval szerintem sokan fogják magukat képviseltetve látni [ebben a filmben].

Winston Duke

Tenoch Huerta idén ősszel csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmben, mégpedig Namor, Atlantisz királya szerepében. A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! Atlantisza azték és dél-amerikai fennmaradt hatásaira támaszkodik, miközben a víz alatti civilizációt úgy mutatja majd be, hogy jobban felismerhető legyen a közönség számára. Huerta elmondása alapján nemcsak egy egyszerű szerepről volt szó, a forgatás idején teljesen beleszeretett karakterébe, jobban tudott azonosulni Namorral.

A filmhez kiadott szinopszis szerint a Marvel Studios új filmjében, a FEKETE PÁRDUC 2.-ben Ramonda királynő, Shuri, M’Baku, Okoye és a Dora Milaje azért küzdenek, hogy megvédjék országukat a világhatalmak beavatkozásától T’Challa király halálát követően. A vakandaiak számára új fejezet nyílik a történelemben, hőseik pedig Nakia és Everett Ross segítségével új ösvényt jelölnek ki a királyság számára, amiben szerepet játszik Namor is, a titkos vízalatti nép vezetője.

Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! 2022. november 11-én kerül a mozikba.

Fekete Párduc
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események