Főoldal Filmek Will Ferrell főszereplésével készül a legendás sportkommentátor, John Madden életrajzi filmje
Filmek

Will Ferrell főszereplésével készül a legendás sportkommentátor, John Madden életrajzi filmje

Film készül a futballedző és sportkommentátor John Madden életéről.

288
Madden

A legfrissebb hírek szerint Will Ferrell összeáll David O. Russell rendezővel a Madden című filmnél, amely a futballedző/sportkommentátor és videojáték-ikon, John Madden életrajzi filmje lesz. A hírt a Deadline hozta le elsőként, hogy az Amazon kezében lévő MGM dolgozik a filmen, de a stúdió eddig hivatalosan nem kommentálta a portál cikkét.

Ferrell állítólag maga Madden szerepére pályázik, aki sportkommentátorból videojátékos sikersztorivá avanzsált. Pontosabban, a film azt meséli majd el, hogyan segített Madden az Electronic Arts Madden NFL sorozatának társalkotásában, amely azóta a világ egyik legjövedelmezőbb videójáték-franchise-ává nőtte ki magát.

A CNN 2015-ös jelentése szerint 2013-ban a Madden NFL franchise több mint 4 milliárd dolláros forgalmat bonyolított le. A 2021 decemberében elhunyt Madden a sorozat tanácsadójaként működött közre.

A négyszeres Emmy-díjas Ferrell számtalan tévéműsorban és mozifilmben szerepelt, illetve a különböző vígjátékokban játszott szerepeiről ismerhetjük, az Apple TV+ projektjei közül A karácsony szellemében és Az agyturkász a szomszédból című filmekben is láthattuk. Legközelebb a Mattel vezérigazgatójaként láthatjuk Greta Gerwig rendező és Margot Robbie főszereplésével készült Barbie című filmben.

Russell író-rendezőként jegyzi többek között a Napos oldal, az Amerikai botrány és a tavalyi évben bemutatott Amsterdam című filmeket. Következő filmje a Keke Palmer és Sacha Baron Cohen főszereplésével készült Super Toys lesz, amelynek középpontjában két játékértékesítőt ismerhetünk majd meg, akik kétségbeesetten utazgatnak Közép-Amerikában. A Madden című film Cambron Clark forgatókönyve alapján készül.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Játékok

A FIFA 22 és a Madden 22 is érkezhet már a rajtkor a GamePass kínálatába

Elképesztően erős lehet a tavasz a Microsoft számára.

Játékok

[E3 2019] Ilyen lesz az EA előadása

Megkaptuk az EA hivatalos E3-as menetrendjét többek között a Star Wars Jedi:...

FilmekBREAKING

NYEREMÉNYJÁTÉK: Családi belépőket adunk a Megjött apuci! 2. premier előtti vetítésére

A UIP-Duna Film jóvoltából családoddal Te is ott lehetsz a Megjött apuci! 2. című...