x
Close


Közelgő események

Filmek

Volt egy „titkos” A galaxis őrzői cameo a The Suicide Squad egyik jelenetében, ti kiszúrtátok?

Ha nem, semmi baj, mutatjuk, de spoileres lehet!

Volt egy „titkos” A galaxis őrzői cameo a The Suicide Squad egyik jelenetében, ti kiszúrtátok?
  • Publishedaugusztus 6, 2021

Egy korábbi interjú során James Gunn rendező elárulta, hogy a The Suicide Squadban lesz egy vendégszereplő A galaxis őrzői franchiseból, azt azonban nem nevezte meg, melyik színész fog feltűnni a filmben. De ezt a vendégszereplőt talán most könnyebb volt kiszúrni, mint az lenni szokott Gunn alkotásaiban.

Josh Horowitz műsorában, a Happy San Confused podcast legutóbbi adásában volt hallható a filmrendező, és természetesen másról sem ment a traccsparti, mint a rendező legújabb alkotásáról, a The Suicide Squadról. Egy pokoli jó filmről beszélünk szerethető karakterekkel, és még az egyik Galaxis Őrző is szerepelt a filmben.

A rajongók tudják, hogy majdnem szerepet kapott Dave [Bautista], de nem tudta vállalni, szóval végül nem szerepelt a filmben. De ezen kívül lehet, hogy van valahol egy Őrző a filmben, akit még senki sem vett észre…

James Gunn

Bautista azért nem tudta vállalni a szerepet, mert éppen A holtak serege című filmet forgatta Zack Snyder rendezővel a Netflixre. Őszintén szólva ez a fejtörő most nem okozott olyan nagy fejtörést, hiszen sokan már az első alkalommal kiszúrták az Őrzőt. Amikor a Task Force X különítmény besétál a corto maltese-i bárba, Pop Klementieff (Mantis) egy énekes szerepében tűnik fel. Mindössze ennyit szerepelt a filmben, de elég jól felismerhető volt abban az egy jelenetben, túlzottan még nem is rejtegette magát.

Klementieffet egyébként még 2019-ben láttuk együtt vacsorázni a film szereplőivel, és akkoriban sokan találgatni kezdtek arról, hogy esetleg ő is szerepet kaphat a filmben, ám eddig ez puszta spekuláció volt. Sajnos Gunn nem volt hajlandó elárulni, hogy Bautista kit játszott volna a filmben, ezért még azt sem lehet kizárni, hogy az Öngyilkos osztag egyik tagját keltette volna életre. Nehéz megtippelni, hogy melyik szerep illett volna rá, mert annyira eltalálták valamennyi szerepet a filmben. Az viszont nem titok, hogy a színész szívesen eljátszaná Bane-t a DC Moziverzumban.

The Suicide Squad
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.