Főoldal Játékok Visszatérhet a gyökerekhez a Battlefield 6
Játékok

Visszatérhet a gyökerekhez a Battlefield 6

Érdekes információkat árult el a következő részről egy állítólagos fejlesztő.

416

Az őszi időszak egyik legnagyobb dobása lesz az EA lövöldéje, már azt is tudhatjuk, hogy két csapat is dolgozik rajta a megfelelő eredmény elérése érdekében. Most új információk érkeztek róla, természetesen ahogy szokásos, illendő ezeket egy nagy adag fenntartással fogadni, hiszen a 4Chan fórumán találhatóak meg egy állítólagos EA Vencouver fejlesztőtől.

Az információ alapján a tervezés elsődlegesen high-end PC-kre és Xbox Series X/S-re továbbá PS5-re történt. Pontosan ezért is vannak még kisebb gondok az Xbox One-os és PS4-es változatokkal. A szivárogtató állítása szerint az utóbbi a verzión dolgozott és sikerült elérni, hogy a PS4-es változat dinamikus 720p/60FPS-sel fusson míg az Xbox One-os kiadás ugyanilyen képfrissítés mellett valamivel alacsonyabb felbontáson tudjon megjelenni.

Hatalmas ugrásról beszélhetünk a széria történetében, mivel szerinte ki fogja húzni ez az alkotás akár 4 évig is, hiszen nem új verziókat készítenek majd, hanem tartalmat adnak mindig hozzá. Lesz singleplayer, de ez is a társakkal való kalandra lett kihegyezve, kicsit olyan, mintha a Bad Company 3 lenne. A multi tekintetében is inkább a nagy ősök felé húz, hiszen rengeteg olyan elemet fog tartalmazni, amit a híres Battlefield többjátékos mókákban megszokhattunk.

Szintén megint jelentősebb lesz a rombolhatóság lehetősége, azonban nem fogja elérni a Bad Company 2 szintjét. Fog tartalmazni egy Battle Royale részt is, azonban ezt először az alapjátékba integrálják majd később lesz külön free to play opció is. A Cross-play opció csak az újgenerációs vasak (és a PC) között lesz majd elérhető. Arra nem tér ki, hogy a PS4-es és az Xbox One-os változat tulajdonosai játszhatnak-e majd egymással. Nagyon érdekes információk ezek, sajnos a valóságtartalmukat még nem lehet ellenőrizni, szóval kellő kétkedéssel kell ezeket fogadni.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...