Visszatér a The Walking Dead egyik halottnak hitt szereplője

Egy rég elfeledett karaktert hoznak vissza a The Walking Dead 9. évadában, akiről eddig úgy hittük meghalt.

Egy rég elfeledett karaktert hoznak vissza a The Walking Dead 9. évadában, akiről eddig úgy hittük meghalt.

Múlt héten jelentek meg az első, akkor még pletykaként kezelt hír, miszerint Jon Bernthal karaktere, Shane visszatér a The Walking Dead sorozat ősszel érkező új évadában. A színészt ezt most hivatalosan is megerősítette egy interjúban, azonban pontos részleteket nem árultak el a történetről.

Shanet a sorozat első két évadában láttuk képernyőn, ott először úgy ismertük meg, mint Rick legjobb barátját, de később ellenséggé váltak, hiszen Shane összejött Lorival, Rick feleségével, ez pedig feszültséghez vezetett. A második évad végén a két szereplő összeugrott, s eddig úgy gondoltuk, Rick megölte Shanet, de a legfrissebb hírek szerint az igazság nem ez, merthogy a karaktert újra látni fogjuk az új évadban.

A készítők döntése részben érthető, hiszen Andrew Lincolnt utoljára látjuk képernyőn, ő elköszön a sorozattól a kilencedik évadban, így új vezető karaktert kell találni a helyére, s Bernthal tökéletes választás lehet a sötét múlttal. Kíváncsian várjuk, hogy mit fog eredményezni Shane és Negan találkozása, merthogy a sorozatnak nagy szüksége van új elemekre, hiszen érezhetően csökken a nézettsége az elmúlt években.

Total
0
Shares
Previous Article
A Hangya és a Darázs

Ilyen hosszú lesz A Hangya és a Darázs

Next Article

Kiderült, mikor játszódik A galaxis őrzői vol. 3.

Related Posts
Wide Screen YouTube