Főoldal Játékok Visszatér a Test Drive sorozat
Játékok

Visszatér a Test Drive sorozat

Az új epizód visszatér az alapokhoz.

202

Az 1987-ben Atarira kiadott Test Drive megjelenésekor talán kevesen hitték volna, hogy a széria kilenc hivatalos folytatást is meg fog élni, számtalan spinoff mellett. 2012 óta azonban teljes a csönd a híres szimulátor körül, csak néhány, egy esetleges reboot körüli pletyka kapott szárnyra. A hét elején rendezett Nacon Connect eseményen azonban nyolc év után újra hallatott magáról a Test Drive franchise, ráadásul rögtön az új rész hivatalos bejelentésével tette ezt.

A Test Drive Unlimited Solar Crown címen futó projekt a fejlesztők ígéretei szerint visszatér a gyökerekhez, azaz a luxusautók és a látványos tájak állnak majd a középpontban. A címet is adó Solar Crown nevezetű versenysorozat pilótájaként bizonyíthatjuk be, mennyivel vagyunk jobbak a mezőny többi indulójánál. Keveset tudtunk meg a részletekről, de annyi biztos, hogy komoly személyre szabhatósági beállítások, a haladás tekintetében teljes szabadság, és valósághű fizika vár majd ránk. A rajongóknak nincs okuk félni, a kreatív igazgató ugyanis Alain Jarniou maradt, akárcsak az előző installáció esetében.

Érkezett a bejelentés mellé egy nem túl sokatmondó, de kifejezetten hangulatos kedvcsináló is. A szemfülesek kiszúrhatják, hogy 18+ besorolást kapott a játék, ami autós címnél kifejezetten szokatlan, kíváncsiak vagyunk, mi mindent vállal majd be a KT Racing.

A megjelenéssel kapcsolatos információk egyelőre nem ismertek, sem a platformokat, sem a várható dátumot nem fedte fel a stúdió.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Játékok

TESZT: WRC 9 FIA World Rally Championship

Kormány nélkül sajnos nem igazán érdemes belefogni.

Játékok

Bátor koncepcióval érkezik a Steelrising

Elég volt a zsarnokságból.