Bátor koncepcióval érkezik a Steelrising

Elég volt a zsarnokságból.

A tegnapi Nacon Connect eseményen egy igazán egyedi és izgalmas projekt mutatkozott be a Steelrising személyében. A frissen bejelentett akció-szerepjáték a Spiders csapatánál készül, akik a Greedfall után újabb történelmi témát vesznek alapul.

A Steelrising története egy alternatív Párizsban játszódik, ahol az automatizált robotok látványa már szinte megszokottnak számít. A gonosz zsarnokként ábrázolt XIV. Lajos rabszolgasorba taszította a francia népet agresszív robotseregével, a kilátástalan helyzetben pedig egy forradalom érlelődik. Feladatunk a főhős, Aegis irányítása lesz, aki Marie Antoinette királyné személyi testőre, és ő maga is robot. Aegis célja, hogy megtalálja a robotok feltalálóját és megtanulja, hogy hogyan tudja legyőzni őket, és a nép élére állva véget vessen a szenvedésnek. Egy sötét, erős hangulatú előzetes is érkezett a bejelentés mellé.

Az eseményen a fejlesztők kommentárjait is hallhattuk, amiből több részlet is kiderült a játékról. Megtudtuk, hogy Párizs teljesen bejárható lesz, a városkép pedig nem fog nagyban eltérni a valóságtól, de érezhető lesz az automatizált környezet hatása. Nagy szabadságot kapunk majd a város bejárása során, szinte kivétel nélkül minden tereptárgyra felmászhatunk, és interakcióba léphetünk a lakosokkal is. Szó esett még a harcrendszerről is. Aegis teste lehetővé teszi, hogy szabályos arzenált hordjon magával, ugyanis a testébe épített fegyverekkel küzdhetünk majd. Hét különböző fegyvertípus közül választhatjuk ki, melyik illik leginkább stílusunkhoz, valamint Aegist is számtalan különböző fejlesztéssel láthatjuk el a történet felgöngyölítése alatt.

Az eddig látottak alapján kifejezetten ígéretes projektnek tűnik a Steelrising, érdemes lesz rajta tartani a szemünket. PlayStation 5, Xbox Series X és PC platformokra érkezik, a dátumot egyelőre nem árulta el a kiadó.

Total
0
Shares
Previous Article

Visszatér a Test Drive sorozat

Next Article

Magyar kéz is egyengette Ellie kalandját a The Last of Us Part II-ben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!