Wide Screen
Image default
Játékok

Visszatér a tékozló a Star Warsba!

A Dice olyan karakterrel fogja bővíteni a sikeres multiplayer játékát, aki mindenki számára ismerős lehet!

A Star Wars Battlefront 2 játék fejlesztését, csinosítgatását nem állította le a DICE, ékes példája ennek a január végén érkezett karakter, Dooku gróf. Most februárban azonban egy újabb hőst köszönthetünk a választható főszereplők között, ő nem más mint a fiatal Anakin Skywalker! 

A csapat egy rövid előzetest is kirakott Twitterre, amelyből kiderül, hogy ez az Anakin még nem állt át a sötét oldalra, a videóban láthatóan éppen a nemrég bemutatott grófra támad!

A Chosen One Február 27-én érkezik, a frissítés nem csupán Anakint fogja tartalmazni, hanem sok előzménytrilógiás cuccot, skint, pályát és járművet foglal még magába. Mi több, jár még hozzá a Legion Crate csomag, ami különböző megjelenéseket tartalmaz a klón katonákra és 60 ezer elkölthető kredittel gyarapítja a virtuális pénztárcánkat.

A Star Wars Battlefront 2 idővel csak egyre jobb lesz, a sok patchnek és kiegészítőnek köszönhetően, így manapság már egy egészen élvezhető játékká nőtte ki magát. Minden rajongónak erősen ajánlott!

Még több a témában...

Nézd meg feliratozva a Zsivány Egyes werkfilmet

Kévés Bence Mihály

Kathleen Kennedy szerint a Lucasfilm jövőbeli tervei túlmutatnak a trilógiákon, de nem felejtik el az új karaktereket

Kévés Bence Mihály

Első naptól fogva lesz visszafelé kompatibilitás az Xbox Series X-ben

Fonyódi Dávid

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon