Wide Screen
Image default
Gamer

Visszatér a Jégkorszak játékkonzolokra

Újra átélhetjük a bolondos motkány kalandjait az Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure keretén belül.

Az utolsó Ice Age játék óta eltelt már egy pár év, a jelenlegi generációs konzolok nem is kaptak még az animációs filmek hőseiből. Most ez változni látszik, ugyanis az egyik legnépszerűbb karakter, Motkány kap egy saját alkotást a mostani gépekre.

Az Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure keretében Motkány, a szerencsétlen kardfogú mókus egy epikus kalandra indul klasszikus Jégkorszak helyszíneken át, hogy visszaszerezze imádott makkját az ősi Scratazon Temple fogságából. Ehhez Motkánynak össze kell gyűjtenie és visszajuttatnia az őket megillető helyre a legendás Crystal Nut ereklyéket, miközben veszedelmes őskori lényekkel néz szembe. A játékosok feladata, hogy átvezessék hősünket a fagyos vidékek, őrjöngő gejzírek és forró lávafolyamok között. Fedezd fel a kalandokkal teli helyszíneket, és találd meg a különleges képességeket megnyitó kincseket, amikkel Motkány képes magasabbra ugrani, erősebben megragadni a tárgyakat és sok másra!

“Az Outright Games csapata elkötelezett, hogy folyamatosan olyan játékokat készítsen, amik egyre magasabbra teszik a lécet a családbarát szórakoztatás terén, így az Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure esetében is azon dolgoztunk, hogy elkapjuk Motkány közönség kedvenc jellemzőit”

 

– mondta Terry Malham, az Outright Games vezetője. Mókás akrobatikával és izgalmas játékbeli akadályokkal, ez a játék egy semmihez sem hasonlítható kalandra invitálja a játékosokat a Jégkorszak világában. PS4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra fog megjelenni még idén ősszel. Mi rendkívül várjuk, hiszen egészen élvezetes játékokat láthattunk a témában már régebben is.

 

 

Még több a témában...

[E3 2019] Összeszedtük, mit tudtunk meg az új Xboxról

Héja Szabolcs

Mutatunk a rossz időben egy jó játékot, ami most költözött Switch-re.

Héja Szabolcs

Rövidebb, de tartalmasabb lesz az új Wolfenstein

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább